Sisältöön

S-Etukortilla –20 %: Naiset, Miehet, Koti

Mossa

Mossa Juicy Clean 3in1 Cleansing Micellar Water-Misellivesi 200ml

tuotteen arvosana 4.7/5

Siirry arvioihin3kappaletta
8,25 €
41,25 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Misellivesi on näppärä tuote ihon- ja meikinpuhdistukseen paljon matkustavalle, laiskalle tai kiireiselle. Se puhdistaa meikin ja epäpuhtaudet puhdistusemulsion tavoin, toimii kasvovetenä sekä kosteuttaa kasvovoiteen lailla – saat siis kolme ominaisuutta yhdessä tuotteessa, etkä tarvitse vettä.

Yksinkertaistettuna misellit muodostuvat pienistä lipidimolekyylirakenteista, hydrofobisesta eli vettä kaihtavasta (rasvahakuisesta) ja hydrofiilisestä eli vesihakuisesta molekyylistä. Vedessä nämä molekyylit hakeutuvat yhteen muodostavat pallomaisia rakenteita, eli misellejä, jotka vetävät tehokkaasti puoleensa joko rasvaisia tai vesiliukoisia epäpuhtauksia.

Tuotetiedot
Luonnonkosmetiikkatuote

Kyllä

Alkuperämaa

Latvia

Tuotekoodi

4751009823577

Arviot (3)

tuotteen arvosana 4.7/5

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    Supsu_

    Erinomainen

    Tämä on ensimmäinen misellivesi, joka ei kirvele kasvoillani mutta poistaa kuitenkin meikin.

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    HeidipieVahvistettu osto

    Hellävarainen miselli

    Hellävarainen jokapäiväinen meikin puhdistustuote. En ole huomannut, että ärsyttäisi silmiä. Ei jätä kalvoa ihon pinnalle. Haju on aika mitäänsanomaton, ei kuitenkaan kemikaalinen, saisi olla enemmän vadelman tuoksua.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    Niksuliini

    Täydellinen

    Sopii minulle, toivottavasti muillekin :) Olen etsinyt hyvää luonkonkosmetiikkasarjaa ja nyt se löytyi. Hellävarainen, kosteuttaa ja puhdistaa hyvin. Monet luonnonkosmetiikkatuotteet ovat liian yrttisiä ja jopa äkäisiä iholle. Tämä ei polttele ihoa. Neutraali tuoksu.