Sisältöön
Batiste

Batiste XXL Stylist Volume Spray muotoilusuihke 200ml

tuotteen arvosana 4.9/5

Siirry arvioihin8kappaletta
3,90 €5,90 €
19,50 €/l
Alin hinta 30 pv. 3,90 €

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Batiste Stylist XXL Volume on kuin tupeeraus purkissa. Muotoilusuihke antaa huikeaa tuuheutta ja rakennetta tekemättä hiuksista tahmaisia.

Tuotetiedot
Ainesosat

Butane, Isobutane, Propane, Oryza Sativa (Rice) Starch, Alcohol denat., Talc, Silica, Parfum (Fragrance),Distearyldimonium Chloride, Cetrimonium Chloride, Limonene, Linalool.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Muut ominaisuudet

- Tuuheuttava suihke, joka antaa hiuksille hämmästyttävää tuuheutta. Nopea piristysruiske, joka elvyttää hiuksia ja poistaa rasvaisuutta. Hiukset tuntuvat puhtailta ja raikkailta ja saavat lisää ryhtiä ja rakennetta sekä äärimmäistä tuuheutta.

Alkuperämaa

Yhdistynyt kuningaskunta

Valmistaja

Church & Dwight

Käyttöohjeet

Muutama nopea suihkaus muuttaa tyyliäsi välittömästi. Hiukset näyttävät puhtailta ja raikkailta sekä tuntuvat runsaammilta.

Kolme vaihetta upeisiin hiuksiin: 1. Ravista pulloa voimakkaasti ennen käyttöä. Suihkuta kuivien hiusten tyveen noin 30cm:n etäisyydeltä. 2. Hiero tuotetta hiuksiin sormenpäillä. 3. Harjaa ja muotoile tavalliseen tapaan.

Tre steg till perfekt hår:
1. Skaka väl. Håll sprayflaskan på 30 cm avstånd, dela håret i sektioner och spraya mot rötterna.
2. Massera igenom med fingertopparna så att rötterna täcks och lyfts.
3. Borsta igenom håret för att avlägsna överflödiga produktrester och håret är klart att stylas.

Säilytys

Erittäin helposti syttyvä aerosoli. Suojattava lämmöltä/kipinöiltä/avotulelta/kuumilta pinnoilta – Tupakointi kielletty. Ei saa suihkuttaa avotuleen tai muihin sytytyslähteisiin. Painesäiliö. Voi räjähtää kuumennettaessa. Ei saa puhkaista tai polttaa edes tyhjänä. Ei saa altistaa yli 50 °C:een lämpötiloille. Tuotteen tarkoituksellinen väärinkäyttö tiivistettynä tai sisäänhengittämällä voi olla vahingollista tai hengenvaarallista. Saa käyttää vain ohjeiden mukaan pesukertojen välissä. Ei saa käyttää vaurioituneelle tai ärtyneelle iholle. Ei saa käyttää intiimihygieniaan. Vältettävä suihkuttamasta ainetta silmiin. Käyttö on lopetettava, jos iho tai päänahka ärsyyntyy. Oireiden jatkuessa hakeudu lääkärin hoitoon.

Fara, Extremt brandfarlig aerosol. Får inte utsättas för värme, heta ytor, gnistor, öppna lågor och andra antändningskällor. Rökning förbjuden. Spreja inte över öppen låga eller andra antändningskällor. Får inte punkteras eller brännas, gäller även tömd behållare. Skyddas från Solljus. Får inte utsättas för temperaturer över 50 °C. Förvaras oåtkomligt för barn.

Andra varningar: Bevisst/Medvetet misbruk i form av å konsentrere og inhalere innholdet kan være skadelig eller livstruende/livshotande. Må ikke brukes på skadet eller irritert hud. Må ikke brukes til intimhygiene. Unngå/Undvik å spraye i øynene/ögonen. Slutt å/Hold op med at/Sluta bruke produktet hvis hud/hodebunn/hovedbund/hårbotten blir irritert. Oppsøk lege/læge/läkare hvis irritasjonen vedvarer/kvarstår.

Tuotekoodi

5010724529072

Arviot (8)

tuotteen arvosana 4.9/5

 • asiakkaan antama arvosana 5/5

  Pesuvälin venyttäjäVahvistettu osto

  Pitää hiukset rasvattoman tuntuisina monta päivää

  Tuuheuttaa ja pitää hiukset fressin näköisinä helposti.

 • asiakkaan antama arvosana 5/5

  SaraVahvistettu osto

  Huippu!

  Tuuheuttaa super hyvin ja pidentää pesuväliä

 • asiakkaan antama arvosana 5/5

  mellahattaraVahvistettu osto

  Hyvä muotoilusuihke

  Tuote antaa upeaa pitoa.

 • asiakkaan antama arvosana 4/5

  k8linVahvistettu osto

  Hyvä!

  Antaa paljon volyymia hennoille hiuksille ja todella poistaa rasvaisuutta, pieni määrä riittää joten pullo ei lopu heti kesken. Ainut miinus siitä että on aika vaikea pestä pois, vielä kahden pesun jälkeenkin tuntuu että tuotetta on vielä hiuksissa.

 • asiakkaan antama arvosana 5/5

  käyttäjänimi2Vahvistettu osto

  Paras rakennesuihke

  Antaa hiuksille oikeasti rakennetta ja tekee niistä helposti muotoiltavat. Ehdoton lettikamoauksiin!