Sisältöön
BeautyLash

BeautyLash Kulmakarva- ja ripsiväri musta

12,90 €

Myymäläsaatavuus

Ladataan

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

BeautyLash on kasvipohjainen väri, joka värjää ripset ja kulmakarvat hellävaraisesti. Käyttö on helppoa ja vie vain muutaman minuutin, kun taas lopputulos kestää useita viikkoja. Sisältö riittää jopa 8 käyttökertaan: 1 tuubi Colour Gel, 1 tuubi Developer Gel, 1 värjäystikku, 1 värjäysharja ja 4 suojalappua. Vegaaninen.

Tuotetiedot
Väri

Musta

Ainesosat

Colour Gel (1): Aqua, Alcohol denat, (Calendula Officinalis/Safflower Flower)/(Achillea Millefolium Flower/Leaf/Stem)/(Vaccinium Myrtillus/Vitex Agnus-Castus Fruit)/Rhus Chinensis Gall/Walnut Husk/(Camellia Sinensis/Nettle Leaf)/(Juniperus Communis Leaf/Stem)/Horse Chestnut Nut/Dichroa Febrifuga Root/Grape Seed/Acacia Catechu Wood/Goldenrod/Hypericum Perforatum Extract, Carbomer, Sodium Hydroxide.||Developer Gel (2): Aqua, Silver Nitrate, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Ammonia.||Päivitämme koostumusta säännöllisesti. Tämän vuoksi sisältö voi vaihdella. Tarkista aina tarkka sisältö tuotteen pakkauksesta.

Colour Gel (1): Aqua, Alcohol denat, (Calendula Officinalis/Safflower Flower)/(Achillea Millefolium Flower/Leaf/Stem)/(Vaccinium Myrtillus/Vitex Agnus-Castus Fruit)/Rhus Chinensis Gall/Walnut Husk/(Camellia Sinensis/Nettle Leaf)/(Juniperus Communis Leaf/Stem)/Horse Chestnut Nut/Dichroa Febrifuga Root/Grape Seed/Acacia Catechu Wood/Goldenrod/Hypericum Perforatum Extract, Carbomer, Sodium Hydroxide.||Developer Gel (2): Aqua, Silver Nitrate, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Ammonia.||Våra formuleringar uppdateras kontinuerligt och ingredienserna kan därför variera något över tid. För aktuellt innehåll, vänligen se ingredienslistan på inköpt förpackning.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Itävalta

Valmistaja

GW COSMETICS GMBH

Käyttöohjeet

1. Valmistelu ja puhdistus.
Puhdista silmänripset/kulmakarvat öljyttömällä silmämeikin poistoaineella. Saat parhaan tuloksen, kun karvat ovat kuivat ja öljyttömät.

2. Levitä Colour Gel.
Avaa tuubi (1) ja purista hieman Colour Gel -geeliä muovikupin syvennykseen. Levitä Colour Gel (1) harjalla kulmakarvoihin/silmäripsiin. Levitä Colour Gel ylä- ja alaripsiin silmiä auki pitäen, samalla tavalla kuin levittäisit maskaraa. Levitä geeli tarkasti niin, että kaikki ripset peittyvät. Anna vaikuttaa 2 minuuttia.

3. Poista Colour Gel.
Poista 2 minuutin vaikutusajan jälkeen jäljelle jäänyt Colour Gel kuivalla vanupuikolla tai meikkiliinalla. Jos haluat erityisen vaikuttavan lopputuloksen, odota 5 minuuttia ja anna karvoille lisää kuivumisaikaa. Muussa tapauksessa jatka seuraavaan vaiheeseen. Kuivausvaihe on erityisen suositeltava ripsiä värjätessä.

4. Suojaa iho värjäytymiltä.
Seuraavassa vaiheessa levitettävä Developer Gel värjää ihoa. Voit levittää kosteusvoidetta kulmakarvojen ympärill

1. Förberedelser + rengöring.
Rengör dina ögonfransar / med en oljefri avsminkningsservett. För ett optimalt resultat skall ögonbrynen och ögonfransarna vara torra & fettfria.

2. Stryk på Colour Gel.
Öppna tuben (1) och tryck it lite Colour Gel i fördjupningen på plasttallriken. Använd borsten för att därefter applicera Colour Gel (1) på ögonbrynen respektive ögonfransarna. Vid appliceringen av Colour Gel skall hållas öppna, på samma sätt som när man lägger på mascara.Appliceringen sker uppifrån och ned. Tillse att alla hårstrån fullständigt blir infärgade. Efter 2 minuters kontakttid har Colour Gel (1) sugits upp av hårstråna.

3. Avlägsna Colour Gel.
Efter en kontakttid på 2 minuter skall man med en torr bomullspinne eller rengöringsduk ta bort kvarvarande Colour Gel. Om man vill ha ett särskilt intensivt resultat, bör man vänta 5 minuter och ge hårstråna extra tid att torka eller gå vidare med nästä steg. Vi rekommenderar extra torkining för färgning av ögonfransar.

4. Skydda h

Tuotekoodi

9003877264149

Arviot (8)

arvosana2,9/5

 • arvosana4/5

  MimiVahvistettu osto

  Hyvä.

  Helppokäyttöinen ja pysyy hyvin.

 • arvosana5/5

  SlampVahvistettu osto

  Kestävä ja helppokäyttöinen

  Todella helppo käyttää, väritulos näyttävä ja on kestänyt ripsissä jo yli kuukauden haalistumatta.

 • arvosana1/5

  mirsVahvistettu osto

  Huonoin kokeilemani väri ikinä

  Kaupassa ei sattunut olemaan sitä värjäyssettiä jota yleensä käytän joten tämä oli ainoa vaihtoehto. Ja pettymyshän se oli. Koska tässä on 2 eri geeliä ja lopputulos riippuu lähinnä siitä kuinka hyvin on laittanut ensimmäistä (joka on tässä vaikeaa koska geeli on kirkasta). Käytän yleensä yhteen sekoitettavia, koska sellaisissa tuntuu että värin saa paljon paremmin tasaisesti kulmiin ja ripsiin. Kulmakarvoista tuli erittäin läikikkäät. Aine oli tosella huono silmäripsille ja kirveli todella paljon että jouduin jättää kesken. seuraavana päivänä silmänympärysiho oli todella arka ja kipeä. Väri tarttui ihan ok, mutta en ostaisi uudestaan.

 • arvosana2/5

  Ei hyvä 123Vahvistettu osto

  Hirveä lopputulos

  Tein tällä kulmani ohjeiden mukaan ja lopputulos oli hyvin epätasainen ja väriä jäi sotkuisen näköisesti ihoon. En käyttäisi jatkossa. Ainoana plussana on vegaanisuus.

 • arvosana2/5

  suzie75Vahvistettu osto

  Loistava kulmien värjäykseen!

  Kulmien värjäys oli helppoa ja onnistui hyvin, mutta ripset jäiväät värjäämättä, koska aine kirveli ja ärsytti silmiä niin paljon. Sinänsä harmi ja pettymys.

Ladataan