Sisältöön
Lysi

Lysi Omega-3 Tupla+ kalaöljy-vitamiinikapseli 100kaps 95g ravintolisä

12,40 €
0,12 €/kpl

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Lysi Omega-3 TUPLA+ sisältää kätevästi samassa kapselissa omega-3 –rasvahappoja sekä D- ja E -vitamiinia. Valmiste ei sisällä A-vitamiinia, joten se sopii myös raskauden aikana käytettäväksi. Sisältää etyyliesteröityä kalaöljytiivistettä.

Tuotetiedot
Ainesosat

Kalaöljytiiviste (etyyliestereinä), liivate, kosteudensäilyttäjä (glyseroli), hapettumisenestoaine (tokoferoliuute), d-alfa-tokoferyyliasetaatti, kolekalsiferoli.

Fiskoljekoncentrat (som etylestrar), gelatin, fuktighetsbevarande medel (glycerol), antioxidationsmedel (tokoferolrika extrakt), d-alfa-tokoferylacetat, kolekalciferol.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Muut ominaisuudet

- Lysi Omega-3 Tupla+ sisältää monityydyttymättömiä rasvahappoja, D3- ja E-vitamiinia. Lysi Omega-3 Tupla+ ylläpitää normaalia sydämen toimintaa. Ei suositella henkilöille, joilla veren hyytyminen on heikentynyt. Valmiste ei sisällä kalaproteiinia, mutta herkimmät kala-allergikot voivat saada oireita. Ei pienten lasten ulottuville.

Alkuperämaa

Islanti

Valmistaja

Oriola Finland Oy

Käyttöohjeet

Päiväannos 1-2 kapselia. Ravintolisä. Ohjeen mukaista annostusta ei tule ylittää. Ei lasten ulottuville. Terveet elämäntavat ovat tärkeitä. Ravintolisiä ei tule käyttää tasapainoisen ja monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Ei suositella henkilöille, joilla veren hyytyminen on heikentynyt. Valmiste ei sisällä kalaproteiinia, mutta herkimmät kala-allergikot voivat saada oireita.

Daglig dos: 1-2 kapslar. Kosttillskott. Rekommenderad dos bör inte överskridas. Förvaras oåtkomligt för barn. Sunda levnadsvanor är viktiga. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en välbalanserad och varierad kost. Rekommenderas inte till personer med nedsatt koagulationsförmåga. Mycket känsliga fiskallergiker kan få symptom trots att produkten inte innehåller fiskprotein.

Tuotekoodi

5690548859212