Sisältöön
L300

L300 Intensive Moisture Body Lotion very dry skin erittäin kuivan ihon vartalovoide 200ml

tuotteen arvosana 5/5

Siirry arvioihin3kappaletta
4,90 €
24,50 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

L300 Intensive Moisture -vartalovoide kuivalle ja erittäin kuivalle iholle sisältää samoja kosteuttavia ainesosia, joita ihossa on luontaisesti: karbamidia, maitohappoa ja betaiinia. Hoitava koostumus kosteuttaa tehokkaasti kuivan ihon, jolloin siitä tulee pehmeä ja joustava. L300 Intensive Moisture -vartalovoiteen myönteiset vaikutukset kuivalle iholle on vahvistettu useissa tieteellisissä tutkimuksissa. Hajusteeton. Dermatologisesti testattu.

Tuotetiedot
Ainesosat

Aqua, Urea, Propylene Glycol, Betaine, Lactic Acid, Cetearyl Alcohol, Diethylhexyl Carbonate, Tromethamine, Glyceryl Stearate SE, Cetyl Phosphate, Dimethicone.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Muut ominaisuudet

- L300 Intensive Moisture vartalovoide erittäin kuivalle iholle 200ml pullossa. Miellyttävän hoitava ja pitkään kosteuttava voide sisältää ihon omia kosteuttavia aineita: karbamidia, maitohappoa ja betaiinia. Ei sisällä väriaineita eikä parabeeneja tai muita säilöntäaineita. 100% hajusteeton.

Alkuperämaa

Ruotsi

Valmistaja

Orkla Care Oy

Tuotekoodi

7310616098456

Arviot (3)

tuotteen arvosana 5/5

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    AnskuVahvistettu osto

    Täydellinen vartalovoide

    Säärieni iho ei hilseile talvellakaan, käsivarsista keratosis pilaris tasottui pois kokonaan. Voide ei tahmaa ja imeytyy nopeasti. Pumppupullo ihan mieletön ja voide on nopea levittää suihkun jälkeen. Mahtava tuote! Ostaisin isommankin pullon kun tätä kuluu niin paljon!!

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    L2021

    Todella hyvä!

    Olen käyttänyt pari viikkoa ja tämä vartalovoide kosteuttaa kuivan ihon tehokkaasti pitkään. Tuoksuttomuus on monesta syystä tässä tuotteessa mielestäni positiivinen asia.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    GarçonneVahvistettu osto

    Loistava hinta-laatusuhde (= HTH Body Lotion)

    Minulla on herkkä ja erittäin kuiva iho, etenkin talvisin ja keväisin, mutta tämä voide on auttanut paljon. Voide on kosteuttava jopa siinä määrin, että joinakin päivinä joudun ennen säärien epilointia erikseen vielä kuorimaan ihon(mikä tietysti muutenkin hyväksi iholle) suolalla, koska iho olisi muuten liian liukas epilaattorille (vaikka voidetta laitettu edellisenä päivänä, eikä siis epilointipäivänä). Voide on hajusteeton, eikä sisällä allergisoivia aineita, eli allergeenejä, kuten monet kilpailijansa, mistä erittäin paljon plussaa. Voide voitti kuluttajatestissä (voi googlata hakusanoilla ”bäst i test” ja ”HTH”), joten laadukas tuote ihan objektiivisillakin mittareilla. Voide toimii parhaiten kun sitä laittaa kosteaan ihoon. Tuote oli ennen nimeltään HTH Original Body Lotion (jolla sitä yhä myydään Ruotsissa sekä joissakin suomalaisissa apteekeissa), mutta ilmeisesti markkinointisyistä ulkomuotoa sekä tuotenimeä päätettiin muuttaa Suomessa. Kyseessä on kuitenkin täsmälleen sama tuote. Toivottavasti voide nyt säilyisi markkinoilla muuttumattomana. Olisin vielä toivonut, että myös toinen HTH-suosikkini, HTH Original Universal Creme 100 ml, jota käytin käsivoiteena, olisi löytänyt tiensä L300-sarjaan, mutta näin ei käynyt, joten sitä joutuu tuomaan matkoilta. L300 Intensive Moisture Body Lotionin kumppanina voi käyttää esim. hajusteetonta Lactoline pesunestettä(500 ml), joka myös sisältää maitohappoa ja siten sopii mainiosti kuivalle ja herkälle iholle.