Sisältöön
Pepsodent

Pepsodent Sensisoft Clean Soft Hammasharja Poistaa 99% plakkibakteereista 1 kpl

3,20 €

Myymäläsaatavuus

Ladataan

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Superpuhtaat hampaat! Pepsodent Sensisoft Clean Soft - hammasharjassa on syväpuhdistavat v-muotoiset harjakset, jotka poistavat hampaista tehokkaasti likaa ja värjäytymiä. Harjakset pesevät hampaat syväpuhtaiksi myös syvältä hampaiden välistä. Tehokas puhdistus, puhtaat hampaat ja terve suu.

Hammaslääkärit suosittelevat, että hampaat harjataan vähintään kahdesti päivässä. Pepsodent Sensisoft Clean Soft - hammasharjalla hampaidenpesu sujuu tehokkaasti. Hammasharja, jossa on erityismuotoiltu kaareva varsi, jonka ansiosta yletyt pesemään hyvin myös takahampaat.

Jokainen hymy on tärkeä, eikä mikään saa olla hymyn tiellä – etenkään huono suuterveys. Suun hoidossa ennaltaehkäisy on erityisen tärkeää. Siksi olemme useiden vuosien ajan keskittyneet aktiivisesti suun terveyden parantamiseen yhdessä sairaanhoitajien, opettajien ja vapaaehtoisten kanssa. Pepsodentin suunhoitoaktiviteetteihin kuuluu kouluille tarkoitettuja ohjelmia, ilmaisia hammastarkastuksia ja avustusohjelmia, jotka tavoittavat yli viisi miljoonaa ihmistä vuosittain ympäri maailmaa.

Pepsodent haluaa lisätä tietoisuutta suun terveydestä ja sen vaikutuksesta lasten ja nuorten kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Opetamme koululaisia huolehtimaan suun terveydestä oikein. Annamme vinkkejä parempaan hampaiden harjaukseen. Kerromme oikeanlaisesta suun hoidosta hauskalla, vakuuttavalla ja interaktiivisella tavalla. Ohjelmamme kannustavat pitkäaikaisiin harjaustottumuksiin. Tavoitteena on saavuttaa mitattavia parannuksia sekä lasten että aikuisten suun terveydessä kaikkialla maailmassa. Pepsodent on tehnyt töitä parempien harjaustottumusten levittämiseksi yli 25 vuoden ajan.

Tutustu Pepsodentin hammasharjavalikoimaan ja löydä itsellesi sekä perheenjäsenillesi juuri oikeanlainen harja niin kovuudeltaan kuin muilta ominaisuuksiltaan. Perheiden hammashoidon asiantuntija Pepsodent on luonut myös joukon oppaita, joista löytyy apua suun terveyteen liittyviin huoliin ja kysymyksiin. Katso lähemmin verkkosivuiltamme: pepsodent.fi

**Laboratoriotesti, joka mittaa plakkibakteerien poistumista

Tuotetiedot
Ainesosat

Toothbrush, no INCI

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Intia

Valmistaja

Unilever Finland Oy HPC

Käyttöohjeet

Pepsodent suosittelee hammasharjan vaihtamista vähintään 3 kk välein.

Borsta tänderna 2 gånger om dagen. Besök din tandläkare regelbundet. Pepsodent rekommenderar att byta tandborste åtminstone var 3:e månad.

Säilytys

Huonelämpötila

Rumstemperatur.

Tuotekoodi

8712561936071

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita

Ladataan