Sisältöön
Vitabalans

Magnex sitraatti + B6- vitamiini 100 tabl.

11,50 €
0,12 €/kpl

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Magnex Sitraatti + B6-vitamiini on ihanteellinen urheilijoille ja liikuntaa harrastaville lihasten energiansaannin turvaamiseksi. Sekä magnesium että B6-vitamiini edistävät normaalia energia-aineenvaihduntaa, ja B6-vitamiini lisäksi proteiini- ja glykogeenin (lihaksiin varastoitunut sokeri) aineenvaihduntaa. Valmistettu Hämeenlinnassa. Tuote on sokeriton, laktoositon ja gluteeniton ja sopii myös vegaaniseen ruokavalioon

Tuotetiedot
Ainesosat

Ainesosat: Magnesiumsitraatti, täyteaine (selluloosa, hydroksipropyyliselluloosa), pintakäsittelyaine (rasvahappojen magnesiumsuolat, polydekstroosi, hydroksipropyylimetyyliselluloosa, polyetyleeniglykoli), väri (kalsiumkarbonaatti), pyridoksiinihydrokloridi (B6-vitamiini).

Ingredienser: Magnesiumcitrat, fyllnadsmedel (cellulosa, hydroxipropylcellulosa), ytbehandlingsmedel (magnesiumsalter av fettsyror, polydextros, hypromellos, polyetylenglykol), färgämne (kalciumkarbonat), pyridoxinhydroklorid (vitamin B6).

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Ravintosisältö/​Näringsinnehåll
Ravintoarvoilmoitus/Näringsdeklarationannos/dos
Magnesium/Magnesium375 mg
B6-vitamiini (Pyridoksiini)/Vitamin B63 mg
Muut ominaisuudet

- Suomessa valmistettu Magnesiumsitraatti -valmiste. Suositeltava vuorokausiannos aikuisille 2 tablettia päivässä. Magnesium edistää hermoston ja lihasten normaalia toimintaa. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Sokeriton

Alkuperämaa

Suomi

Valmistaja

Vitabalans Oy

Käyttöohjeet

Suositeltava vuorokausiannos: 2 tablettia niellään veden kanssa. Tabletin voi puolittaa.

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Säilyy huoneenlämmössä.
Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

Rekommenderad daglig dos: 2 tabletter, sväljes med vatten.

Den rekommenderade dygnsdosen får ej överskridas.
Kosttillskotten ersätter inte en varierad och balanserad kost och hälsosam livsstil. Förvaras i rumstemperatur. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Tuotekoodi

6410530034187