Sisältöön
Vivania

Vivania Beauty Shot kollageeni-hyaluronihappo-C-vitamiinivalmiste 500 ml

tuotteen arvosana 4.1/5

Siirry arvioihin14kappaletta
20,50 €
41,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Vivania Beauty Shot -neste sisältää 1. tyypin hydrolysoitua Peptan® kollageenia, hyaluronihappoa ja C-vitamiinia, jotka vahvistavat ihon rakennetta ja edistävät ihon kimmoisuutta ja kosteustasapainoa. Peptan® kollageeni on pienimolekyylistä, mikä takaa sen erinomaisen imeytyvyyden.
Kollageeni on proteiini, ihon luonnollinen ainesosa, joka auttaa ihoa säilyttämään kiinteytensä ja kimmoisuutensa. Kollageenia on myös hiuksissa, kynsissä sekä nivelkudoksessa. Hyaluronihappo on myös kehon oma luonnollinen aine, jota esiintyy kaikissa elollisissa organismeissa. Se auttaa sitomaan vettä, mikä tasoittaa juonteita ja kiinteyttää ihoa lisäten myös sen kimmoisuutta. C-vitamiini on välttämätön kollageenin muodostumiselle elimistössä ja se edistää luonnollista kollageenin tuotantoa ihon normaalia toimintaa varten.
Ikääntymisen myötä elimistön kyky valmistaa kollageenia kuten myös hyaluronihappoa heikkenee, minkä vuoksi ihon kimmoisuus ja elinvoimaisuus vähenevät. Vivania Beauty Shot edistää ihon kauneutta ja elinvoimaisuutta ravitsemalla ja lisäämällä ihon kosteutta sisältä päin, edistämällä ihon kiinteyttä ja kimmoisuutta sekä ylläpitämällä ihon tervettä rakennetta. Annostus: 50 ml päivässä. Laktoositon, hiivaton, gluteeniton. Valmistettu Suomessa.

Tuotetiedot
Ainesosat

Vesi, Hydrolysoitu Peptan KALAkollageeni, Sakkaroosi, Tärkkelyssiirappi, Maitohappo, Hyaluronihappo, Askorbiinihappo, Happamuudensäätöaine E 330, Säilöntäaineet E 202, E 221, Luontaisenkaltainen persikka-aromi, Väriaine E 160a

Vatten, Hydrolyserat Peptan FISKkollagen, Sackaros, Stärkelsesirap, Mjölksyra, Hyaluronsyra, Askorbinsyra, Antioxidationsmedel E 330, Konserverinsmedel E 202, E 211, Naturidentisk persika-arom, Färgämne E 160a

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Muut ominaisuudet

- Vivania Beauty Shot -neste sisältää hydrolysoitua Peptan® kollageenia, hyaluronihappoa ja C-vitamiinia, jotka vahvistavat ihon rakennetta ja edistävät ihon kimmoisuutta ja kosteustasapainoa.

Alkuperämaa

Suomi

Valmistaja

Hankintatukku Oy

Käyttöohjeet

Annostus: 50 ml päivässä. Nautitaan sisäisesti. Annostusta ei saa ylittää. Ravistettava.

Dosering: Invärtes 50 ml per dag. Doseringen får ej överskridas. Förvaras oåtkomligt för barn. Omskakas.

Säilytys

Säilytys: Avaamattomana huoneenlämmössä. Avattu pullo säilyy jääkaapissa 1 kk.

Förvaring: Kan som oöppnad förvaras i rumstemperatur. Öppnad flaska bevaras i kylskåp i en månad.

Tuotekoodi

6428300004223

Arviot (14)

tuotteen arvosana 4.1/5

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    Mummeli 70 vVahvistettu osto

    Vaikuttaa selvästi

    Olen käyttänyt tuotetta melko säännöllisesti muutaman kuukauden. Nykyään otan sitä joka aamu 25 ml. Olen jo 70 v ja mielestäni kasvojen iho tasoittuu selvästi, ei tietenkään enää täysin sileäksi.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    Teewee57Vahvistettu osto

    Tässä on tehoa!

    Olen käyttänyt 4 vkoa ja ihon väri on parantunut.

  • asiakkaan antama arvosana 1/5

    EiJatkoon1212Vahvistettu osto

    Kamala maku!

    Miksi ihmeessä tärkkelyssiirappia on lisätty niin paljon, että aiheuttaa pahoinvointia$392 Muistuttaa maultaan sokerirasitustestin juomaa. Ostin kaksi pulloa, mutta makeuden takia tuskin pystyn juomaan.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    SepeVahvistettu osto

    Hyvä tuote

    Ostin 2 pulloa ja eka pullo aloitettu. Tuote on miellyttävän makuista ja en tiedä kuvittele jo vain mutta iho tuntuu jo nyt paremmalta vaikka olen käyttänyt vasta vähän aikaa

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    Piitsu1Vahvistettu osto

    Huippu!

    On ihan vakiotuotteita käytössäni. Ainakin haluan uskoa näiden tehokkuuteen.