Sisältöön

S-Etukortilla –20 %: Naiset, Miehet, Koti

NIVEA

NIVEA MEN 150ml Creme -kosteusvoide

tuotteen arvosana 5/5

Siirry arvioihin3kappaletta
6,90 €
46,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

NIVEA MEN Creme –voide on erityisesti miehille kehitetty yleisvoide. Voide sopii kasvoille, vartaloille, käsille – kaikkialle, mihin iho voidetta tarvitsee. E-vitamiinia sisältävä kevyt koostumus imeytyy nopeasti. Ei jätä ihoa rasvaiseksi. Voide kosteuttaa ihoa ja estää sen kuivumista. Miehekäs tuoksu. Tyylikäs ja laadukas alumiininen pakkausrasia.

Tuotetiedot
Ainesosat

Aqua,Glycerin,Alcohol Denat,Cetyl Alcohol,Glyceryl Stearate,Hydrogenated Coco-Glycerides,Stearyl Alcohol,Cera Microcristallina,Palmitic Acid,Stearic Acid,Tocopheryl Acetate,Sodium Carbomer,Myristic Acid,Arachidic Acid,Oleic Acid,Dimethicone,Phenoxyethanol,Methylparaben,Geraniol,Glycerin,Paraffinum Liquidum,Alcohol Denat,Cetyl Alcohol,Glyceryl Stearate,Hydrogenated Coco-Glycerides,Stearyl Alcohol,Cera Microcristallina,Palmitic Acid,Sodium Carbomer,Myristic Acid,Arachidic Acid,Oleic Acid,Dimethicone,Phenoxyethanol,Methylparaben,Geraniol,Parfum

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Saksa

Valmistaja

Beiersdorf Oy

Käyttöohjeet

Levitä kasvoille, vartalolle, käsille - kaikkialle missä ihosi sitä tarvitsee. Kierrätä rasia metallina.

Förbered huden genom att rengöra den. Applicera krämen på ansiktet, kroppen och händerna. Undvik direkt ögonkontakt. Återvinn som metallförpackning. Återvinn som plastförpackning.

Tuotekoodi

4005900109309

Arviot (3)

tuotteen arvosana 5/5

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    Bold and BeautifulVahvistettu osto

    Huikea tuote ja tuoksu

    Tuote on hyvä ja monikäyttöinen. Aivan mielettömän hyvä tuoksu. Saisi olla isompi pakkaus. Aika kallis näin pieneksi pakkaukseksi.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    vaari49

    Nyt miehille oma voide !

    Nyt ei tarvitse olla vaimon Nivea purkilla, on miehillekin oma Nivea, tuote taattua Niveaa for Men !

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    simpeVahvistettu osto

    Loistava konaisuus

    Ostin tuotteen vajaa kuukausi sitten. Tuote on ensimmäinen joka todella kosteuttaa ja saa ihon tuntumaan fressiltä. Jatkossa en käytä muita voiteita Nivea Men on edullinen mutta paljon parempi kuin kalliimmat joita olen kokeilut. Voiteelle täysi kymppi !!