Sisältöön
NIVEA

NIVEA 50ml Q10 Power Anti-Wrinkle Replenishing Night Cream -yövoide

tuotteen arvosana 3.9/5

Siirry arvioihin7kappaletta
12,50 €
250,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

NIVEA Q10 Power Anti-Wrinkle Replenishing Night Cream -yövoide on kehitetty erityisesti normaalille, mutta elvytystä ja kosteutusta kaipaavalle iholle. Vähentää ryppyjä ja tekee ihosta kiinteämmän jopa 7 päivässä! Kasvovoide taistelee tehokkaasti pieniä juonteita ja ryppyjä vastaan jättäen ihon näkyvästi kimmoisammaksi. Uudistaa ja korjaa ihoa tehokkaasti yön aikana, jolloin iho parhaiten vastaanottaa kosteutusta ja aktiivisia ainesosia. Sisältää Q10:n lisäksi myös ihoa uusivaa dexpantenolia, joka vahvistaa ihon luonnollista suojakerrosta ja näin auttaa kosteustasapainon ylläpitoa. Aamu on ihana aloittaa, kun iho on elpynyt, syvältä ravittu ja kosteutettu yön aikana. Levitä iltaisin puhdistetuille kasvoille ja kaulalle, decoltee-aluetta unohtamatta. Dermatologisesti testattu.

Parhaimman lopputuloksen saat, kun käytät samanaikaisesti tuotteita, joiden ainesosat tukevat ja voimistavat toistensa vaikutuksia. Muista, että kasvoille tarkoitettu kosteusvoide hoitaa ihoasi paremmin kuin yleisvoide. Jokapäiväinen ihonhoito on hyvä aloittaa aamuin illloin puhdistuksella. Kaikille sopiva NIVEA 5in1 Micellar Water Sensitive Skin -misellivesi puhdistaa hellävaraisesti, poistaa meikin tehokkaasti, rauhoittaa ihoärsytystä ja valmistaa ihon vastaanottamaan hoitotuoteet. NIVEA Q10 Power Replenishing -yövoiteen pariksi sopii täydellisesti ihotyyppisi mukaan mikä vain NIVEA Q10 -päivävoiteista huolehtimaan, että iho saa tarvittavan suojan ja kosteutuksen päivän haasteisiin. Silmänympärysalueelle aamuin illoin NIVEA Q10 Power Firming -silmänympärysvoide silottamaan ja kosteuttamaan herkkää silmänympärysaluetta.

NIVEA Q10:n patentoitu koostumus sisältää Q10:ä, joka on 100% identtinen ihon oman Q10:n kanssa. Luonnollisella fermentointiprosessilla saatu puhdas ja korkealaatuinen Q10 toimii ihon luonnollisena puolustuksena ihon ennenaikaista vanhenemista vastaan sekä suojaavana antioksidanttina. Voide pitää ihon luonnollisen heleänä ja kosteutettuna samalla taistellen tehokkaasti pieniä juonteita ja ryppyjä vastaan. Ihosi on elinvoimaisempi, suojattu ja raikas!

Mutta mikä on koentsyymi Q10:n rooli ja miksi se on niin tehokasta ihonhoidossa?
Koentsyymi Q10 (kutsutaan myös ubikinoniksi) on vitamiinin kaltainen aine. Sitä esiintyy luonnostaan jokaisessa elimistön solussa ja sillä on erittäin tärkeä merkitys niissä. Se on välttämätöntä energiantuotannon kannalta, jotta ihon perustoiminnot, kuten uudistuminen ja korjaantuminen, olisivat mahdollisia. Koska ihomme on kehon uloin kerros, se altistuu jatkuvasti erilaisille ulkoisille tekijöille, kuten auringon UV-säteiden aiheuttamalle oksidatiiviselle stressille. Lisäksi sisäiset prosessit voivat vapauttaa vapaita radikaaleja, jotka aiheuttavat lisää vahinkoa soluillemme ja nopeuttavat ikääntymisen merkkien ilmaantumista. Q10 täyttää kaksi erittäin tärkeää tehtävää samanaikaisesti: antaa energiaa ja antioksidanttina suojaa soluja.

Q10:n kuusi huikeaa ihohyötyä:
1. Antaa iholle sen luonnolliseen korjaantumiseen ja uudistumiseen tarvittavaa energiaa
2. Energisempi iho tarkoittaa säteilevämpää hipiää
3. Auttaa vähentämään auringon aiheuttamia vaurioita
4. Tukee kollageenin tuotantoa
5. Auttaa vähentämään juonteiden ja ryppyjen ilmestymistä
6. Edistää tasaista ihonsävyä

Tuotetiedot
Ainesosat

Aqua, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Caprylic/Capric Triglyceride, Butyrospermum Parkii Butter, Cocoglycerides, Methylpropanediol, Hydrogenated Coco-Glycerides, Glyceryl Stearate Citrate, Cetearyl Isononanoate, Triisostearin, Squalane, Macadamia Integrifolia Seed Oil, Ubiquinone, Panthenol, Creatine, 1-Methylhydantoin-2-Imide, Pantolactone, Glyceryl Stearate, Xanthan Gum, Ethylhexylglycerin, Caprylyl Glycol, Sodium Hydroxide, Citric Acid, Phenoxyethanol, Parfum

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Puola

Valmistaja

Beiersdorf Oy

Käyttöohjeet

Levitä iltaisin puhdistetulle iholle. Levitä voidetta koko kasvoille, kaulalle ja decoltelle.

Applicera på kvällen på rengjort ansikte. Undvik direkt kontakt med ögonen. För bästa resultat använd hela Q10 Power + Firming linjen.

Tuotekoodi

4005808918966

Arviot (7)

tuotteen arvosana 3.9/5

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    KatiVahvistettu osto

    Laatua halvalla

    Erinomainen ja ravitseva yövoide myös vaativalle iholle. Kosteuttaa ja imeytyy hyvin eikä jätä rasvaista kalvoa iholle .

  • asiakkaan antama arvosana 2/5

    Juuh92Vahvistettu osto

    En huomaa eroa

    Ostin tuotteen muutama viikko sitten ja käyttänyt päivittäin sen jälkeen. En ole huomannut eroa itse, joten ei kai minulle sopiva tuote silloin$569 Tosin voi olla, että sopii hyvin jollekin toiselle. Ei myöskään imeydy erityisen nopeasti omaan ihoon.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    T67vVahvistettu osto

    Luottorasva

    Olen löytänyt monien kokeilujen jälkeen herkälle ja kuivalle iholleni miedosti tuoksuvan hyvän voiteen, jota käytän päivä- ja yövoiteena. Lisäksi rasva on edullinen.

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    Kesis21

    Perustuote, varma ja helppo!

    Perusrutiinituote, jota uskaltaa suositella kenelle vain!

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    PirroxVahvistettu osto

    Mahtava voide

    Tämä tuote todella pehmentää ja ravitsee ihoa. Iho on yön jälkeen ihanan tuntuinen.