Sisältöön
Rexona

Rexona Invisible On Black & White Clothes Antiperspirantti Deodorantti Roll-on 48 h suoja 50 ml

2,90 €
58,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Rexona Invisible Black&White Roll-on on antiperspirantti, joka antaa tehokkaan suojan hikoilua ja hajuja vastaan ​​jopa 48 tunnin ajaksi. Se auttaa myös torjumaan vaatteiden värjäytymiä kainaloista: valkoisia läikkiä mustissa vaatteissa ja vaaleiden vaatteiden keltaisia tahroja. Mustat vaatteet pysyvät mustina ja valkoiset valkoisina.

Unohda hikoilu ja hienhaju. Nauti deodorantin puhtaasta ja raikkaasta tuoksusta. Rexona Invisible Black&White Roll-on antiperspirantti deodorantti suojaa hikoilulta ​​pitkäkestoisesti – jopa kaksi vuorokautta. Levitä Rexonaa käsivarsien alle kainaloiden iholle ja nauti suihkunraikkaasta olosta.

Olemme kaikki erilaisia ja hikoilemme eri tavalla. Runsas hikoilu voi tuntua päivittäiseltä kamppailulta, mutta se ei ole ongelma Rexonan antiperspirantille. Riippumatta siitä mitä teet elämässäsi – kiipeät vuorille, juokset bussille, pidät esityksen kollegoille tai menet treffeille – voit luottaa siihen, että sinulla on paras suoja kosteutta ja pahaa hajua vastaan.

Meidän tärkein tehtävämme Rexonalla on tietää kaikki hikoilusta. Se, mitä opimme ja tiedämme, johtaa jatkuvasti uusiin tuoteinnovaatioihin. Mitä tahansa päivässäsi tapahtuukaan, sinä olet siihen valmis! Kävelymatka töihin sekä juhlat illemmalla. Asun valitseminen, joka sopii molempiin, on vaikeaa. Mutta antiperspirantin valitseminen ei ole – Rexona naisten antiperspirantit.

Joko tunnet Rexonan Maximum Protection antiperspirantit? Rexona on kehittänyt mullistavan Defence+-teknologian. Se muodostaa ihollesi mikrosuojan, joka suojaa sinua hienhajulta 96 tunnin ajan. Sen ansiosta Maximum Protection-antiperspiranttimme on kolme kertaa tavallista antiperspiranttia vahvempi. Kokeile esimerkiksi näitä: Rexona Maximum Protection Clean Scent stick tai roll-on.

Tuotetiedot
Ainesosat

Aqua, Aluminum Zirconium Pentachlorohydrate, Glycerin, Helianthus Annuus Seed Oil, Steareth-2, Parfum, Steareth-20, Disodium EDTA, Pentaerythrityl Tetra-di-t-butyl Hydroxyhydrocinnamate, Caprylic/Capric Triglyceride, Gelatin Crosspolymer, Cellulose Gum, Sodium Benzoate, Hydrated Silica, Potassium Lactate, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Alcohol, Benzyl Salicylate, Citronellol, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Hydroxycitronellal, Limonene, Linalool.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Yhdistynyt kuningaskunta

Valmistaja

Unilever Finland Oy, HPC

Tuotekoodi

0000096086179

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita