Sisältöön

S-Etukortilla –20 %: Naiset, Miehet, Koti

NIVEA

NIVEA 125ml Double Effect Eye Make-up Remover -silmämeikinpoistoaine

tuotteen arvosana 4.8/5

Siirry arvioihin4kappaletta
6,50 €
52,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

NIVEA Double Effect Eye Make-up Remover -silmämeikinpuhdistusaine sisältää herkillekin silmille sopivaa, rauhoittavaa ruiskaunokkiuutetta! Hajusteeton koostumus poistaa hellävaraisesti, mutta erittäin tehokkaasti jopa vedenkestävän meikin. Suojaa ja hoitaa myös silmäripsiä ja niiden kuntoa. Koostumus sisältää biotiinia, joka vahvistaa silmäripsiä. Sekä ihotautilääkäreiden että silmälääkäreiden testaama ja hyväksymä koostumus. Dermatologisesti testattu.

-> Puhdistaa tehokkaasti jopa vedenkestävän silmämeikin
-> Kaksifaasinen koostumus suojaa herkkiä silmäripsiä
-> Ei jätä rasvaista tunnetta puhdistamisen jälkeen
-> Sisältää ripsiä vahvistavaa biotiinia ja rauhoittavaa ruiskaunokkiuutetta
-> Hajusteeton, vegaaninen koostumus

Vedenkestävä ripsiväri on erinomainen tuote, kun haluat varmistaa, että ripsivärisi pysyy koko päivän. Sen poistaminen illalla voi kuitenkin olla haastavaa. Kun haluat poistaa vedenkestävän ripsivärin NIVEAlta löydät siihen monta vaihtoehtoa; misellivesi, puhdistusliinat tai vedenkestävän silmämeikinpoistoaineet. Ne poistavat vedenkestävän ripsivärin, luomivärin ja silmänrajauskynän silmänympärysiholta ja ripsistäsi vaivattomasti ja hellästi.

Tuotetiedot
Ainesosat

Aqua, Isododecane, Isopropyl Palmitate, Dimethicone, Helianthus Annuus Seed Oil, Centaurea Cyanus Flower Extract, Sodium Chloride, Caprylyl/Capryl Glucoside, Trisodium EDTA, Phenoxyethanol, Benzethonium Chloride, CI 60725, CI 61565

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Saksa

Valmistaja

Beiersdorf Oy

Käyttöohjeet

Ravista hyvin ennen käyttöä. Levitä puhdistusainetta vanulapulle. Pyyhi meikki pois silmän sisäosasta ulkonurkkaa kohden. Älä hankaa herkkää silmänympärysihoa. Sopii myös piilolasien käyttäjille. Kierrätä pakkaus muovina.

Produkten är lämplig för bärare av kontaktlinser. Blöt ner en bomullsrondell med sminkborttagningen och svep försiktigt över ansikte och stängda ögon. Skaka väl innan användning. Återvinn som plastförpackning.

Tuotekoodi

4005900100115

Arviot (4)

tuotteen arvosana 4.8/5

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    SaaraVahvistettu osto

    Paras silmämeikin puhdistusaine

    Olen käyttänyt tätä jo vuosia ja suositellut myös muille. Edullinen, tehokas, mutta hellävarainen.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    Makkara

    Teho

    Tosi hyvin puhdistava. Ainesosat ovat varmaankin muuttuneet, koska muutama vuosi sitten Nivean aine kirveli minun silmiä ja lopetin käytön. Nyt ei kirvelyä. Puhdistusteho hyvä myös vedenkestävälle ripsivärille.

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    Camilla1123Vahvistettu osto

    Hyvä oli

    Olen todella tyytyväinen

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    Tehokas, mutta hellävarainen

    Poistaa vedenkestävän silmämeikin hyvin ja hellävaraisesti. Ei ärsytä herkkiä silmiä. Sopii myös huulipunan poistoon. Luottotuote, jota olen käyttänyt vuosia!