Sisältöön
NIVEA

NIVEA 125ml Gentle Eye Make-up Remover -silmämeikinpoistoaine

tuotteen arvosana 5/5

Siirry arvioihin2kappaletta
5,50 €
44,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

NIVEA Gentle Eye Make-Up Remover -silmämeikinpuhdistusaine puhdistaa meikin hellävaraisesti! Poistaa tehokkaasti vesiliukoisen ripsivärin. Kosteuttaa ja hoitaa herkkää silmänympärysihoa sekä ripsiä. Sisältää puhdasta hyaluronihappoa. Sopii kaikille ihotyypeille ja tekee ripsistä kauniit ja pehmeän tuntuiset. Ei jätä öljyistä tai rasvaista tunnetta iholle. Suojaa ripsiä ja niiden rakennetta. Testattu ihotauti- ja silmälääkäreiden valvonnassa. Dermatologisesti testattu.

-> Poistaa tehokkaasti vesiliukoisen ripsivärin
-> Kosteuttaa ja hoitaa herkkää silmänympärysihoa
-> Ei jätä ihoa öljyisen tuntuiseksi

Kun poistat meikkejä silmistäsi, on tärkeää, että olet niin hellävarainen kuin mahdollista. Mekaaninen ärsyke, kuten voimakas hierominen tai hankaaminen voivat ärsyttää silmänympärysten herkkää ihoa, mikä voi johtaa punoitukseen ja silmänalusryppyihin. NIVEA Gentle Eye Make-Up Remover -silmämeikinpuhdistusaineella ei tarvitse hangata tai painaa herkkää silmänympärysaluetta. Sulje vain silmät ja paina vanulappu kevyesti silmäluomelle, anna vaikuttaa hetki - ripsiväri liukenee vanulappuun!

Tuotetiedot
Ainesosat

Aqua, Poloxamer 124, PEG-8, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Glycerin, Panthenol, Isosteareth-20, Steareth-20, DipotassiumPhosphate, Potassium Phosphate, Trisodium EDTA, Phenoxyethanol, Benzethonium Chloride, Benzyl Alcohol, Butylphenyl Methylpropional, Geraniol, Cinnamyl Alcohol, Alpha-Isomethyl Ionone, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Limonene, Linalool, Hydroxycitronellal, Benzyl Salicylate, Parfum

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Saksa

Valmistaja

Beiersdorf Oy

Käyttöohjeet

Kostuta vanulappu meikinpoistoaineella Sopii myös piilolinssien käyttäjille. Pyyhi silmämeikki hellävaraisesti hankaamatta. Pyyhi silmien sisäosasta ulospäin suuntautuvin liikkein. Kierrätä pakkaus muovina.

Applicera på en bomullsrondell. Rengör ögonområdet försiktigt från inre till yttre sidan av ögat. Återvinn som plastförpackning.

Tuotekoodi

4005900100054

Arviot (2)

tuotteen arvosana 5/5

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    MariaVahvistettu osto

    Paras silmämeikinpuhdistus!

    Tällä lähtee silmämeikit, eikä ärsytä silmiä eikä ihoa.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    viiviiVahvistettu osto

    Luottotuotteeni

    Olen jo useamman vuoden käyttänyt tätä tuotetta. Välillä olen kokeillut muitakin mutta palannut taas tähän Niveaan. Hyvin poistaa eikä silmänympärys jää tahmeaksi.