Sisältöön
Lysi

Lysi Omega-3 Lemon sitruunanmakuinen kalaöljy 240ml ravintolisä

13,70 €
57,08 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Lysi Omega-3 Lemon kalaöljy on erittäin vahva, nestemäinen kalaöljyvalmiste. Makuna raikas sitruuna. Sisältää vain omega-3-rasvahappoja, ei vitamiineja. Laktoositon, sokeriton ja gluteeniton.Vuorokausiannos 5 ml sisältää: Omega-3-rasvahappoja 1540 mg, josta EPA 736 mg ja DHA 460 mg.

Tuotetiedot
Ainesosat

Kalaöljy, luontainen sitruuna-aromi, hapettumisenestoaine (tokoferoliuute).

Fiskolja, naturlig citronarom, antioxidationsmedel (tokoferolrika extrakt).

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Muut ominaisuudet

- Valmistaja: Lysi HF

Alkuperämaa

Islanti

Valmistaja

Oriola Finland Oy

Käyttöohjeet

Päiväannos 5ml (1 tl). Ravintolisä. Ohjeen mukaista annostusta ei tule ylittää. Ei lasten ulottuville. Terveet elämäntavat ovat tärkeitä. Ravintolisiä ei tule käyttää tasapainoisen ja monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Ei suositella henkilöille, joilla veren hyytyminen on heikentynyt. Valmiste ei sisällä kalaproteiinia, mutta herkimmät kala-allergikot voivat saada oireita.

Daglig dos: 5 ml. Kosttillskott. Rekommenderad dos bör inte överskridas. Förvaras oåtkomligt för barn. Sunda levnadsvanor är viktiga. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en välbalanserad och varierad kost. Rekommenderas inte till personer med nedsatt koagulationsförmåga. Mycket känsliga fiskallergiker kan få symptom trots att produkten inte innehåller fiskprotein.

Tuotekoodi

5690548850134