Sisältöön

S-Etukortilla –20 %: Naiset, Miehet, Koti

L300

L300 Cleansing Mousse kuivan ihon puhdistusvaahto 150ml

tuotteen arvosana 4.2/5

Siirry arvioihin5kappaletta
6,90 €
46,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

L300 Cleansing Mousse puhdistusvaahto puhdistaa ihon hellävaraisesti kuivattamatta ihoa. Tuloksena on raikas ja silkinpehmeä puhtauden tunne. Puhdistusvaahto sisältää provitamiini B5:tä ja ihon omia luontaisesti kosteutta ylläpitäviä aineita, karbamidia ja maitohappoa, jotka auttavat ihoa säilyttämään sopivan kosteustasapainon. Hiero kosteisiin kasvoihin ja huuhdo haalealla vedellä. Dermatologisesti testattu. Hajusteeton. Kuivalle iholle.

Tuotetiedot
Ainesosat

Aqua, Glycerin, Sodium Laureth Sulfate, PEG-800, PEG-12 Sodium Lauroyl Glutamate, Phenoxyethanol, Betaine, Panthenol, Caprylyl Glycol, Sodium Lactate, Sodium PCA, Glycine, Fructose, Urea, Niacinamide, Inositol, Lactic Acid, Propylene Glycol, Sodium Benzoate, Sodium Chloride, Citric Acid, BHA.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Muut ominaisuudet

- L300 Cleansing Mousse puhdistusvaahto puhdistaa ihon hellävaraisesti kuivattamatta ihoa. Tuloksena on raikas ja silkinpehmeä puhtauden tunne. Puhdistusvaahto sisältää provitamiini B:tä ja ihon omia luontaisesti kosteutta sitovia aineita, karbamidia ja maitohappoa, jotka auttavat ihoa säilyttämään sopivan kosteustasapainon sekä ylläpitämään vastustuskykyä. Hajusteeton. Kuivalle iholle.

Alkuperämaa

Ruotsi

Valmistaja

Orkla Care Oy

Käyttöohjeet

Hiero kosteisiin kasvoihin ja huuhdo haalealla vedellä

Massera in skummet på fuktat ansikte och skölj sedan av med ljummet vatten.

Tuotekoodi

7310616098326

Arviot (5)

tuotteen arvosana 4.2/5

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    kuiva sekaiho420Vahvistettu osto

    Parempi rasvoittuvalle iholle

    Oon käyttänyt tätä jo vuosia, mutta pitää kyllä sanoa että tää on enemmänkin rasvoittuvammalle sekaiholle sopiva. Aiemmin oma iho oli juuri sellainen, ja silloin tämä oli ihan täydellinen. Siloittu ja puhdisti, pienensi ihohuokosia yms., mutta nyt iän myötä kuivunut iho ei enää kestä tätä tuotetta (vaikka mainostetaan siis kuivan ihon tuotteena…). Eli ironisesti oikea tuote rasvaisemmalle iholle, mutta ei kuivalle.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    jaanamar

    Hyvä puhdistusvaahto

    Puhdistaa tehokkaasti ja vaahtoaa hyvin.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    Sokoksen asiakas

    Puhdistavat ominaisuudet

    Paras puhdistava tuote

  • asiakkaan antama arvosana 2/5

    emma1234Vahvistettu osto

    Kuivattava tuote

    Ostin ensimmäistä kertaa elämässäni L300 puhdistusvaahtoa kasvoille, sillä olin aiemmin käyttänyt Favoran vastaavaa, mutta halusin siirtyä johonkin edullisempaan. Tämän piti olla kuivalle ja herkälle iholle hyvä. Se tuntuikin levittäessäni tosi hyvältä iholla, pehmeältä ja riittoisalta, olisi varmasti kestänyt käytössä kauemmin kuin Favoran vaahto. Kahden aamu-ilta käyttöpäivän jälkeen huomasin ihoni alkavan hilseillä nenänpieleistä ja leuasta. Ajattelin ensin, että iho nyt vain kuoriutuu, kun ilma on vähän lämmennyt. Well... Noup. Käytin tuotetta pari viikkoa ja ihoni muuttui aina vain hilseilevämmäksi ja ärtyneen punaiseksi. Lopetin tuotteen käytön ja siirryin väliaikaisesti johonkin äidiltäni saatuun kalliiseen voidepuhdistusaineeseen. Hilseily ja punoitus loppui siihen. Annoin L300 putelin toiselle kuivaihoiselle ystävälleni, joka kyllä piti tuotteesta.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    __Sussu__Vahvistettu osto

    Mahtava tuote!!

    iho+ripset pysyy kunnossa