Sisältöön
TRESemmé

TRESemmé Extra Hold Hiuslakka Voimakas pito 100 ml

2,90 €2,32 €
29,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

TRESemmé Extra Hold hiuskiinteen avulla viimeistelet kampauksesi kuin ammattilainen. TRESemmé Extra Hold tarjoaa salonkitason viimeistelyä hiuksillesi kätevässä 100 ml matkapakkauskoossa. Extra Hold on hiuskiinne, joka kuivuu nopeasti ja antaa kampauksellesi pitoa, joka kestää joka kahden vuorokauden ajan. Tämä hiuslakka pitää lentelevät irtohiukset kurissa ja varmistaa parhaan mahdollisen, mutta kuitenkin joustavan pidon. Nauti helposti hallittavasta kampauksesta, joka pysyy upeana joka säässä, sillä hiuskiinne suojaa kampaustasi myös kosteudelta.

Näin käytät TRESemmé Extra Hold -hiuskiinnettä:

1. Ota kuivia hiuksia pieni osa kerrallaan ja suihkuta niihin hiuslakkaa noin 25–30 cm:n etäisyydeltä (lähempää suihkutettuna kiinne jättää hiukset kosteiksi).

2. Kun kaipaat voimakkaampaa pitoa, älä suihkuta valmistetta lähempää, vaan lisää useita kerroksia haluamiisi kohtiin.

3. Saat täydellisen ilmavan ja kuohkean lookin kääntämällä pääsi alaspäin ja suihkuttamalla sitten hiuslakkaa hiuksiin kauttaaltaan.

TRESemmén erityisosaaminen ammattitason hoito- ja muotoilutuotteissa tarkoittaa, että jokainen voi saavuttaa huipputuloksia kotonaan – ja luoda oman persoonallisen tyylinsä. Me TRESemméssä olemme aina uskoneet, että tyyli on tärkeä osa sinua. Joten kerro oma tarinasi, jätä jälkesi ja saavuta potentiaalisi – luo oma tyylisi.

TRESemmé-tuotteiden taustalla on vuosien tutkimus- ja kehitystyö. Jokainen ainesosa on valittu tarkasti, jotta sinä voit huolehtia hiuksistasi parhaalla mahdollisella tavalla ja saat haluamasi lopputuloksen. Hoida hiuksiasi säännöllisesti TRESemmé Botanique -sarjan hiustenhoitotuotteilla.

TRESemmén kaikki tuotteet ovat PETAn (People for the Ethical Treatment of Animals) hyväksymiä. PETA on maailman suurin eläinten oikeuksia puolustava järjestö. Voit siis luottaa siihen, että valitsemasi TRESemmé-tuotteen valmistuksessa ei ole käytetty eläinkokeita.

Tuotetiedot
Ainesosat

Alcohol Denat., Butane, Isobutane, Propane, Octylacrylamide/Acrylates/Butylaminoethyl Methacrylate Copolymer, Aminomethyl Propanol, Parfum, PEG-12 Dimethicone, Aqua, PPG-12 Dimethicone, Amyl Cinnamal, Benzyl Alcohol, Citronellol, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Hydroxycitronellal, Limonene, Linalool.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Unkari

Valmistaja

Unilever Finland Oy, HPC

Tuotekoodi

5012254061022