Sisältöön

S-Etukortilla –20 %: Naiset, Miehet, Koti

Rexona

Rexona Biorythm Antiperspirantti Deodorantti Spray 48 h suoja 150 ml

3,90 €
26,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Nyt voit tuntea olosi pysäyttämättömäksi Rexona Biorythm -deodorantin avulla! Se on tehokas antiperspiranttideodorantti. Raikas tuoksu, jossa on kukkaisia vivahteita. Kiitos Rexonan, sinä voit tuntea olosi varmaksi koko päivän.

Olemme kaikki erilaisia ​​ja meillä on erilaiset tarpeet ja hikoilemme eri tavalla. Runsas hikoilu voi tuntua päivittäiseltä kamppailulta, mutta se ei ole ongelma Rexona Biorythm antiperspirantille!

Rexona Biorythm antiperspirantti spray on suihkemainen antiperspirantti ja deodorantti naisille. Se sisältää Rexonan ainutlaatuisen MotionSense ™ -teknologian, joka reagoi kehon liikkeisiin. Mitä enemmän liikut, sitä enemmän se suojaa. Jopa 48 tunnin suoja hikoilua ja pahaa hajua vastaan!

Tiesitkö, että yli 10 miljoonaa bakteeria elää kainaloissasi. Siksi saippua yksin ei riitä suojaamaan sinua pahoilta hajuilta. Kehomme epämiellyttävät hajut syntyvät iholla olevista bakteereista, jotka hajottavat hikeämme hapoiksi. Kainalomme ovat otollinen ympäristö bakteereille. Paras tapa estää hienhajua on puuttua sen syihin: bakteereihin.

Rexonan suihkusaippuat, deodorantit ja antiperspirantit on suunniteltu aktiiviseen elämään. Rexonalla meidän tärkein tehtävämme on tietää kaikki hikoilusta. Se, mitä opimme, johtaa jatkuvasti uusiin tuoteinnovaatioihin. Joten riippumatta siitä, mitä teet elämässäsi – kiipeät vuorille, juokset bussille, pidät esityksen kollegoille tai menet treffeille – voit luottaa siihen, että Rexona antaa virkistävän lähdön päivään ja parhaan suojan hikoilua vastaan.

Rexona on alan edelläkävijä. Antiperspiranttimme hienostuneet, piristävät tuoksut kestävät pitkään. Taattua raikkautta? Kyllä. Ja sinä voit keskittyä siihen mikä on sinulle tärkeintä, koska nyt sinulla on yksi asia vähemmän huolehdittavanasi.

Tuotetiedot
Ainesosat

Butane, Isobutane, Propane, Cyclomethicone, Aluminum Chlorohydrate, Parfum, Disteardimonium Hectorite, Helianthus Annuus, BHT, Cholesterol, Lecithin, Borago Officinalis, Retinyl Lamitate, Pentetic Acid.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Yhdistynyt kuningaskunta

Valmistaja

Unilever Finland Oy, HPC

Tuotekoodi

8711600306509

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita