Sisältöön
Diasporal

Diasporal sitruunanmakuinen magnesium-annosrae 300mg Direkt ravintolisä 27g/20kpl

14,00 €
0,70 €/kpl

Myymäläsaatavuus

  • Ilmainen toimitus yli 50 € ostoksesta
  • Ilmainen palautus 30 päivää
  • Osamaksu alkaen 5,00 €/kk
  • Asiakasomistajalle Bonusta jopa 5 %

Tuotekuvaus

Sitruunan makuinen, heti käyttövalmis magnesiumrae, joka on helppo ja nopea käyttää esim. matkoilla ja lenkillä, sillä nestettä ei valmisteen otossa tarvita. Yksi annos sisältää 300 mg magnesiumia, joka auttaa edistämään lihasten normaalia toimintaa. Suussa sulavista annosrakeista magnesiumionit pääsevät imeytymään huomattavan nopeasti ja palauttavat nopeasti esimerkiksi hikoillessa, saunassa tai urheillessa, menetetyn magnesiumin. Sokeriton. Yksi annos päivässä riittää.

Ainesosat

Magnesiumsitraatti, makeutusaine (sorbitoli), magnesiumoksidi, paakkuuntumisenestoaine (rasvahappojen kalsiumsuolat), sitruuna-aromi. 300 mg magnesiumia vastaa 80% EU:n vuorokautisen saannin vertailuarvosta.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Saksa

Käyttöohjeet

1 annospussi päivässä annosteltuna suoraan suuhun. Nautitaan ilman vettä. Ei sovellu sitrusallergikoille. 1 annos sisältää: Magnesiumia 300 mg (80 % vuorokautisen saannin vertailuarvosta). Ohjeenmukaista annostusta ei saa ylittää. Ei pienten lasten ulottuville. Ravintolisä ei korvaa monipuolista, tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Säilytys

Ei pienten lasten ulottuville.

Tuotekoodi

6417187108117