Sisältöön
IsaDora

IsaDora All Day Long Lash Mascara 8ml 20 Black ripsiväri

tuotteen arvosana 3.6/5

Siirry arvioihin22kappaletta
16,90 €

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Pidentävä, tuuheuttava ja ripset kauniisti erotteleva ripsiväri. IsaDora All Day Long Lash Mascara tekee ripsistä super pitkät ja erotellut. Sekä pitkiä että lyhyitä harjaksia omaava harja erottelee tehokkaasti ja levittää ripsivärin helposti. Hellävarainen koostumus on säänkestävä ja se on helppo poistaa lämpimällä vedellä. Hajusteeton, silmälääkäreiden testaama, vegaaninen.

Tuotetiedot
Väri

BLACK

Alkuperämaa

Sveitsi

Tuotekoodi

7317851230207

Arviot (22)

tuotteen arvosana 3.6/5

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    Irka

    Entuudestaan tuttu

    Kauniit kaarevat ripset

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    MehitähtiVahvistettu osto

    Hintaluokassaan mahtava!

    Harja erottelee ripset upeasti ja aineen rakenne tuo ripsiin näyttävyyttä. Kestää hyvin hikiliikuntaa! Ainoa miinus, että kuivahtaa tuupiin / loppuu aika nopeasti.

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    LiltsuVahvistettu osto

    Luottotuote

    Olen käyttänyt tätä ripsiväriä jo monet vuodet. Ei juurikaan varise, kestää suht hyvin sateella ja lähtee lämpimällä vedellä vaivatta pois. Ei myöskään paakkuunnu, ripsien taivuttamisen jälkeen omista ripsistä tulee tosi isot, mutta lookki on kevyt. Ainoa miinus tulee siitä, että parin kuukauden jälkeen on jo hiukan vanhentunut ja saattaa suttaantua silmien alapuolella.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    Bob from Twin PeaksVahvistettu osto

    Sopii allergikolle

    Sopii henkilölle, jolla silmät reagoivat yleensä ripsareihin. Näppärä poistaa lämpimällä vedellä. Itse käyttänyt jo vuosia.

  • asiakkaan antama arvosana 1/5

    SusannaVahvistettu osto

    Varisee

    Olen käyttänyt tätä ripsaria ennenkin mutta nyt oli pettymys, varisee pian levityksen jälkeen ja on muutenkin huono levittää. Peseytyy kyllä helposti mutta tuon kuivan oloisen koostumuksen takia vaihdoin nopeasti toiseen ripsariin.