Sisältöön
Vitabalans

Magnex 375 mg + B6 pore 20 tabl.

7,90 €
0,40 €/kpl

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Magnex 375 mg + B6 poretabletti on kätevä tapa varmistaa magnesiumin ja B6-vitamiinin riittävä saanti. Hyvänmakuinen, runsaasti magnesiumia ja B6-vitamiinia sisältävä juoma sopii hyvin jokapäiväisessä kiireessä nautittavaksi. Jos suurikokoisten tablettien tai kapselien nieleminen on vaikeaa, poretabletti on hyvä vaihtoehto magnesiumin saannin turvaamiseen.

Lasillinen sitruunanmakuista juomaa kattaa magnesiumin ja B6-vitamiinin päivittäiset saantisuositukset. Raikas juoma on ihanteellinen hikoilun jälkeen, auttaa palautumaan liikuntasuorituksesta ja ylläpitää kehon nestetasapainoa. Tuote on sokeriton, laktoositon ja gluteeniton ja sopii myös vegaaniseen ruokavalioon.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Tuotetiedot
Ainesosat

Happamuudensäätöaine (sitruunahappo), magnesiumkarbonaatti, magnesiumoksidi, happamuudensäätöaineet (natriumkarbonaatti, kaliumkarbonaatti), lime- ja sitruuna-aromit, makeutusaineet (mannitoli, syklamaatti, sakariini), natriumkloridi, pyridoksiinihydrokloridi.

Antioxidationsmedel (citronsyra), magnesiumkarbonat, magnesiumoxid, antioxidationsmedel (natriumkarbonat, kaliumkarbonat), lime- och citronaromer, sötningsmedel (mannitol, cyklamat, sackarin), natriumklorid, pyridoxinhydroklorid.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Ravintosisältö/​Näringsinnehåll
Ravintoarvoilmoitus/Näringsdeklaration100 g:sta /från g
Magnesium/Magnesium375 mg
B6-vitamiini (Pyridoksiini)/Vitamin B62.2 mg
Alkuperämaa

Saksa

Valmistaja

Vitabalans Oy

Käyttöohjeet

Suositeltava vuorokausiannos:
1 poretabletti päivässä. Liuota poretabletti lasilliseen vettä.

Rekommenderad daglig dos:
1 brustablett dagligen. Lös upp brustabletten i ett glas vatten.

Tuotekoodi

6410530033319

Arviot