Sisältöön
Pepsodent

Pepsodent White Now Gold Hammastahna Valkaiseva* 75 ml

4,50 €
60,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Ladataan

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Pepsodent White Now Gold -hammastahna on nimensä mukainen – fluorihammastahna, joka tekee valkoisemmat hampaat välittömästi*. Mutta se on myös hammastahna, jota voidaan käyttää tavallisena hammastahnana joka päivä. Se on hellävarainen hampaiden kiilteelle. Hammastahnan fluoripitoisuus on suosituksen mukainen 1450 ppm. Näin se toimii: Valkaiseva hammastahna luo hampaille ohuen sinisen pigmentin eli kalvon: "Blue Foam". Sininen ja keltainen ovat vastakkaisia ​​värejä. Kun hammastahnassa oleva sininen sekoittuu hampaiden kellertävään sävyyn, syntyy optinen efekti, joka saa hampaat näyttämään vähitellen valkoisemmilta ja kiiltävämmiltä. Mitä enemmän käytät Pepsodent White Now Goldia, sitä pidempi on valkaisuvaikutus. Valkoisempi hymy Pepsodent White Now Goldin avulla!

Pepsodentin laajasta valikoimasta löytyy tuotteet jokaiselle hyvään suun terveyteen. Haluamme sinun olevan varma siitä, että teet oikeita valintoja itsellesi ja perheellesi. Jakamalla tietoa, kannustamme oikeaan hampaiden hoitoon, sillä ennaltaehkäisevä työ ja ajattelu on terveen ja iloisen suun tärkein tekijä. Siksi olemme useiden vuosien ajan keskittyneet aktiivisesti suun terveyden parantamiseen yhdessä sairaanhoitajien, opettajien ja vapaaehtoisten kanssa.

Pepsodentin suunhoitoaktiviteetteihin kuuluu kouluille tarkoitettuja ohjelmia, ilmaisia hammastarkastuksia ja yhteisöavustusohjelmia, jotka tavoittavat yli viisi miljoonaa ihmistä vuosittain ympäri maailmaa. Annamme koululaisille vinkkejä ja opetamme tekniikoita oikeaoppiseen hampaiden harjaukseen ja suun terveydestä huolehtimiseen. Ohjelmamme pyrkivät kannustamaan pitkäaikaisiin harjaustottumuksiin. Tavoitteena on saavuttaa mitattavia parannuksia sekä lasten että aikuisten suun terveydessä kaikkialla maailmassa. Pepsodent on tehnyt töitä parempien harjaustottumusten levittämiseksi yli 25 vuoden ajan.

*Kliininen tutkimus optisesta valkaisuvaikutuksesta, 79 koehenkilöä. Valkaisuvaikutus on tilapäinen. Perustuu laboratoriotesteihin verrattuna Pepsodent White Now Originaliin.

Tuotetiedot
Ainesosat

Aqua, Hydrogenated Starch Hydrolysate, Hydrated Silica, Sodium Lauryl Sulfate, Aroma, Cellulose Gum, Sodium Fluoride, Sodium Saccharin, PVM/MA Copolymer, Glycerin, Trisodium Phosphate, Limonene, CI 74160, CI 74260.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Italia

Valmistaja

Unilever Finland Oy, Home and Personal Care

Käyttöohjeet

Sisältää: Natriumfluoridia (1450ppmF). Korkeintaan 6-vuotiaat: Käytä herneen kokoista annosta ja seuraa harjaamista nielemisen minimoimiseksi. Ota yhteyttä hammaslääkäriin tai lääkäriin kun käytät fluorilisäaineita.

Innehåller Natriumfluorid (1450ppmF). Barn upp till sex år. Använd en mängd stor som ärta och övervaka borstningen för att minimera nedsväljning. Rådfråga tandläkare eller läkare vid användning av fluortillskott.

Säilytys

Huoneenlämpötila.

Rumstemperatur.

Tuotekoodi

8712561056625

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita

Ladataan