Sisältöön
SC Johnson

OFF! Pehmeä tehosuihke 100ml

9,90 €
99,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

OFF! Teho -tuote on tarkoitettu vaativiin olosuhteisiin metsästäjille, kalastajille ja kaikille pidempään ulkona liikkujille, kun karkotteen tehokkuus ratkaisee. OFF! pehmeä tehosuihke on uudenlainen kuivasuihke, joka on miellyttävä käyttää. Suihke on niin hienojakoista, että se kuivuu iholle suihkuttaessa välittömästi. OFF! Pehmeä tehosuihke karkottaa hyttyset ja punkit jopa 8 tunniksi. Se karkottaa myös paarmat, mäkäräiset sekä trooppiset hyttyset.

Tuotetiedot
Ainesosat

Tehoaine: N,N-dietyyli-m-toluamidi 250 g/kg

Aktiv substans: N,N-dietyl-m-toluamid 250 g/kg

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Puola

Valmistaja

Oy Transmeri AB

Käyttöohjeet

Ravista ennen käyttöä. Pidä pullo 15-20 cm etäisyydeltä iholta suutin kohti käsiteltävää aluetta. Suihkuta hitaasti ja tasaisesti paljaalle iholle 1 sekunnin ajan seuraavasti: Aikuiset: *Kasvoille, niskaan, molemmille käsille ja nilkoille. Lapset 2 vuotta ja vanhemmat: *Kasvoille, niskaan ja nilkoille. *Kasvoille: Suihkuta aikuisen kädelle ja levitä aikuisen tai lapsen kasvoille välttäen silmiä ja suuta. Älä käytä alle 2-vuotiaille. Älä levitä alle 12-vuotiaan lapsen käsille. Levitä tuotetta korkeintaan kerran 24 tunnin aikana ja vältä yliannostelua. Älä käytä vaatteiden alla. Älä hengitä suihketta. Pese kädet ja käsitellyt ihoalueet saippualla ja vedellä, kun palaat sisätiloihin ja ennen ruokailua. Vältä aineen joutumista silmiin. Käytä ainoastaan ulkona tai tiloissa, joissa on hyvä ilmanvaihto. Säilytä turvallisessa paikassa. Älä saastuta elintarvikkeita, ruokailuvälineitä tai pintoja, jotka joutuvat kosketuksiin elintarvikkeiden kanssa. On suositeltavaa peittää käsittelemättömät iho

Omskakas före användningen. Håll burken upprätt med munstycket på 15-20 cm avstånd från huden som skall behandlas. Spraya långsamt och jämnt på exponerad hud i en sekund enligt följande: Vuxna: *Ansikte, nacke, båda händerna och anklarna. Barn 2 år och äldre: *Ansikte, nacke och anklarna. *Ansiktet: Spraya på en vuxens hand och bred ut på vuxens eller barns ansikte, undvik ögon och mun. Använd inte på barn under 2 år. Bred inte ut på händerna om barnet är under 12 år. Bred inte ut produkten mer än en gång under 24 timmar och undvik överdosering. Använd inte under kläder. Inandas inte sprej. Tvätta händerna och de behandlade hudområdena med tvål och vatten när du återvänder inomhus och före måltid. Undvik kontakt med ögonen. Använd endast utomhus eller i väl ventilerade utrymmen. Förvara på ett tryggt ställe. Förorena inte livsmedel, bestick eller ytor som kommer i kontakt med livsmedel. För att undvika bitande insekter, rekommenderas att obehandlade hudområden täcks med kläder.

Tuotekoodi

6414400021376

Arviot