Sisältöön
Tolonen

Tolonen E-EPA kalaöljykapseli 650mg 120kaps

45,85 €
0,38 €/kpl

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Vahva Omega-3-valmiste! Tolonen E-EPA on omega-3-valmisteiden pioneeri Suomessa ja tuotteita on myyty jo 80-luvulta lähtien. Tolonen E-EPA 650 mg on EPA vahvassa muodossa ja yhdessä kapselissa on 665 mg omega-3-rasvahappoja ja peräti 650 mg E-EPAa. Siksi 1-2 kapselia päivässä riittää. E-EPA valmistetaan tyhjiötislaamalla, jolloin mahdolliset ympäristömyrkytkin saadaan poistettua. Tolonen E-EPA 650 mg suositeltava vuorokausiannos, 1-2 kapselia sisältää 665-1330 mg omega-3-rasvahappoja, josta 650-1300 mg E-EPAa ja 12,5-25 µg D-vitamiinia. Ei suositella henkilöille, joilla veren hyytyminen on heikentynyt. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Kehitetty Suomessa! Lajitteluohje: Ulkopakkaus pahviin, läpipainopakkaus sekajätteeseen.

Tuotetiedot
Ainesosat

Etyyliesteröity KALAöljytiiviste, liivate (nauta), kosteudensäilyttäjä (glyseroli), hapettumisenestoaine (alfatokoferoli), kolekalsiferoli.

Etylesterifierat FISKoljekoncentrat, gelatin (nöt), fuktighetsbevarande medel (glycerol), antioxidant (alfa-tokoferol), kolekalciferol.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Saksa

Valmistaja

Midsona Finland Oy

Käyttöohjeet

Suositeltava vuorokausiannos: 1-2 kapselia. Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Rekommenderad daglig dos: 1-2 kapslar. Den rekommenderade dagliga dosen får inte överskridas. Kosttillskott bör inte användas som alternativ till en varierad och balanserad kost eller en hälsosam livsstil.

Säilytys

Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

Produkten skall förvaras utom räckhåll för små barn.

Tuotekoodi

6430012052164

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita