Sisältöön
Lindt

Lindt Gold Bunny Maitosuklaakuvio 100g

4,95 €
49,50 €/kg

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Lindt GOLD BUNNY on pääsiäisen rakastettu ikoni maailmanlaajuisesti jo vuodesta 1952. Lindt Suklaamestari on valmistanut tämän suloisen suklaakuvion hienoimmasta maitosuklaasta, sillä on kultainen kääre ja punainen nauha kellolla. GOLD BUNNYn kellon ääni on merkki siitä, että kauan odotettu kevät ja pääsiäinen ovat täällä! Sopii lahjaksi lapsille ja aikuisille sekä pääsiäisen koristeluihin ja kattauksiin. GOLD BUNNY kruunaa pääsiäisjuhlan.

Tuotetiedot
Ainesosat

sokeri, kaakaovoi, täysMAITOjauhe, kaakaomassa, LAKTOOSI, rasvaton MAITOjauhe, emulgointiaine (SOIJAlesitiini), OHRAmallasuute, vedetön MAITOrasva, aromi (vanilliini). Saattaa sisältää HASSELPÄHKINÄÄ, MANTELIA. Kulkunen ja nauha ovat koristeita, eivät leluja. MAITOsuklaa sisältää vähintään 30% kaakaota.

socker, kakaosmör, MJÖLKpulver, kakaomassa, LAKTOS, skumMJÖLKspulver, emulgeringsmedel (SOJAlecitin), KORNmaltextrakt, avttenfritt MJÖLKfet, aromämne (vanillin). Kan innehålla HASSELNÖTTER, MANDLAR. Klocka och band är utsmyckninsföremål, ej några leksaker. Mjölkchokladen innehåller minst 30 % kakao.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Saksa

Valmistaja

Lindt & Sprüngli

Tuotekoodi

4000539671104

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita