Sisältöön
NIVEA

NIVEA 2x7,5ml Good Morning Fresh Skin Refreshing Face Mask -kasvonaamio

2,50 €
166,67 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

NIVEA Good Morning Fresh Skin Refreshing Face Mask -kasvonaamio on voidemainen naamio normaalille, sekaiholle ja pintakuivalle iholle. Pehmeä ja täyteläinen koostumus syväkosteuttaa ja raikastaa ihoa tehokkaasti ja välittömästi. Palauttaa ihon luonnollisen kosteustasapainon. E-vitamiinia sisältävä koostumus virkistää ihoa pitkäkestoisesti ja saa sen hehkumaan. Sisältää Aloe Veraa, joka edesauttaa kosteuttavien ainesosien imeytymistä ja ehkäisee ihon kuivumista. Tekee ihosta upean raikkaan tuntuisen. Kasvonaamion pakkaus sisältää kaksi erillistä käyttökertaosaa. Levitä runsaasti hyvin puhdistetuille kasvoille ja kaulan alueelle. Anna vaikuttaa 10-15 minuutin ajan ja huuhtele vedellä tai jos iho tuntuu erittäin kuivalta pyyhi vaikutusajan jälkeen yimääräinen voide kevyesti iholta pois ja viimeistele päivä- tai yövoiteella. Käytä 1-2 kertaa viikossa tai tarvittaessa.

Kun kasvojesi iho kaipaa pikaista apua tai haluat tarjota ihollesi jotain enemmmän, kasvonaamio auttaa! Naamioiden ainesosat vaikuttavat tehokkaasti ja nopeasti. Käytä naamiota aina, kun iho kaipaa ihonhoidon perusrutiinien lisäksi vielä ekstrahoivaa. Parhaimman lopputuloksen saat, kun käytät samanaikaisesti tuotteita, joiden ainesosat tukevat ja voimistavat toistensa vaikutuksia. Valitse omalle ihotyypillesi ja elämäntapaasi sopivat muut hoitotuotteet kasvoille NIVEA-tuotevalikoimasta!

Tiesitkö tämän Aloe Verasta?
Aloe veran lehdistä saatavassa geelissä on erinomaisia hoitavia ominaisuuksia. Olet ehkä joskus käyttänyt Aloe Veraa auringossa kärventyneen ihon hellimiseksi, mutta tiesitkö että voit käyttää aloe veraa ihonhoidossa monien muidenkin oireiden helpottamiseksi? Aloe Vera sisältää runsaasti vitamiineja ja antioksidantteja, ja on tunnettu viilentävistä ominaisuuksistaan, jotka lievittävät ihoärsytyksiä, kosteuttavat kuivaa ihoa ja ehkäisevät varhaisia ikääntymisen merkkejä. Et helpolla löydä vaivaa mihin Aloe Verasta ei olisi apua; se hoitaa, puhdistaa, kuorii, silottaa ja rauhoittaa.

Tuotetiedot
Ainesosat

Aqua,Glycerin,Methylpropanediol,Cetearyl Alcohol,Hydrogenated Coco-Glycerides,C12-15 Alkyl Benzoate,Glyceryl Stearate Citrate,Octyldodecanol,Isopropyl Palmitate,Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder,Tocopheryl Acetate,Tapioca Starch,Dimethicone,Carbomer,Trisodium EDTA,Sodium Hydroxide,Sodium Sulfate,Ethylhexylglycerin,Phenoxyethanol,Linalool,Citronellol,Hexyl Cinnamal,Limonene,Alpha-Isomethyl Ionone,Parfum,CI 42090

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Saksa

Valmistaja

Beiersdorf Oy

Käyttöohjeet

Levitä runsaasti hyvin puhdistetuille kasvoille ja kaulalle. Anna vaikuttaa 10-15 minuutin ajan ja huuhtele iho. Jos ihosi on kovin kuiva, voit pyyhkiä vaikutusajan jälkeen ylimääräisen naamion kasvopaperilla ja levittää päälle kasvovoiteen. Pakkauksessa on 2 erillispakattua voideannosta, joten se on helppo ottaa myös mukaan matkalle.

Noudata pakkauksen kierrätysohjeita.

Applicera generöst på rengjord hud. Undvik området runt ögon och läppar. Låt verka i ca 10-15 minuter. Ta bort eventuella rester med en rengöringsservett.

Tuotekoodi

4005808180875

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita