Sisältöön
NIVEA

NIVEA 150ml Caring Cleansing Cream -puhdistusvoide

6,90 €5,50 €
46,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

NIVEA Caring Cleansing Cream -puhdistusvoide puhdistaa ihon tehokkaasti ja hellävaraisesti! Voide on kehitetty erityisesti kuivalle iholle ja sen miellyttävän pehmeä ja mieto koostumus rauhoittaa ihoa. Puhdistusvoide sisältää manteliöljyä ja Hydramine-ainesosaa, joka on identtinen ihon omien kosteustekijöiden kanssa ja sitoo tehokkaasti kosteutta ihoon. Ihosta tulee puhdas, pehmeä ja terveen näköinen. Päivittäiseen käyttöön sopiva koostumus puhdistaa tehokkaasti ja samalla kosteuttaa ihoa. Ei sisällä mikromuoveja ja on dermatologisesti testattu.

-> Puhdistaa tehokkaasti ja kosteuttaa ihoa
-> Mieto koostumus rauhoittaa ihoa
-> Manteliöljyä sisältävä koostumus sopii erityisen hyvin kuivalle iholle

Parhaimman lopputuloksen saat, kun käytät samanaikaisesti tuotteita, joiden ainesosat tukevat toistensa vaikutuksia. Jokapäiväinen ihonhoito on hyvä aloittaa aamuin illloin puhdistuksella. Kuivan ihon puhdistus on hyvä viimeistellä NIVEA Soothing Toner -kasvovedellä, jotta ihosi on vastaanottavainen hoitotuotteiden vaikuttaville aineille.

Miksi iho on hyvä puhdistaa myös aamuisin?
Kasvojen ihohuokoset erittävät yön aikana ihon pinnalle kuona-aineita, hikeä ja talia sekä samalla kasvoilta irtoaa myös kuollutta ihosolukkoa. Jos näitä kaikkia ei puhdista kasvojen iholta aamulla, saattaa iholle muodostua epäpuhtauksia. Pelkkä vesipesu ei riitä huuhtelemaan kasvoilta yövoiteen rippeitä ja ihon pinnan epäpuhtauksia. Voit vaikka illalla puhdistaa kasvot omalle ihotyypille sopivalla NIVEA -kasvojenpuhdistustuotteella ja tasapainoittaa kasvovedellä, kun taas aamulla voit välttää vesipesun ja puhdistaa ihon NIVEA-misellivedellä tai NIVEA-puhdistusliinoilla. Tärkeintä, että löydät itsellesi sopivat tuotteet, jotka sopivat ihollesi, arkeesi ja jättävät ihosi puhtaaksi.

Tuotetiedot
Ainesosat

Aqua, Isopropyl Palmitate, Glycerin, Caprylic/Capric Triglyceride, Cetearyl Alcohol, Cetyl Alcohol, Butyrospermum Parkii Butter, Glyceryl Stearate, Glyceryl Stearate Citrate, Methylpropanediol, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Xanthan Gum, Squalane, Decyl Glucoside, Mannitol, Microcrystalline Cellulose, Ethylhexylglycerin, Hydroxyacetophenone, Algin, Talc, Phenoxyethanol, Parfum, CI 73360

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Ranska

Valmistaja

Beiersdorf Oy

Tuotekoodi

4005808668410

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita