Sisältöön

S-Etukortilla –20 %: Naiset, Miehet, Koti

NIVEA

NIVEA 150ml Refreshing Wash Gel -puhdistusgeeli

6,90 €
46,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

NIVEA Refreshing Wash Gel -puhdistusgeeli on kehitetty normaalille iholle ja puhdistaa ihon tehokkaasti, mutta hellävaraisesti! Puhdistusgeeli syväpuhdistaa ja auttaa säilyttämään ihon luonnollisen kosteustasapainon. Sisältää E-vitamiinia, joka kosteuttaa sekä suojaa ihoa ja sen luonnollista rakennetta ja Hydramine-ainesosaa, joka on identtinen ihon omien kosteustekijöiden kanssa ja sitoo tehokkaasti kosteutta ihoon. Vegaaninen raikastava koostumus sopii päivittäiseen käyttöön, virkistää ihoa ja jättää ihon terveen ja kauniin näköiseksi. Dermatologisesti testattu.

-> Puhdistaa syvältä ja kosteuttaa ihoa
-> Raikas koostumus virkistää ihoa
-> Kosteuttava E-vitamiini auttaa ihoa säilyttämään luonnollisen kosteustasapainonsa

Parhaimman lopputuloksen saat, kun käytät samanaikaisesti tuotteita, joiden ainesosat tukevat toistensa vaikutuksia. Jokapäiväinen ihonhoito on hyvä aloittaa aamuin illloin puhdistuksella. Normaalin ihon puhdistus on hyvä viimeistellä Refreshing Toner -kasvovedellä, jotta ihosi on vastaanottavainen hoitotuotteiden vaikuttaville aineille.

Miksi iho on hyvä puhdistaa myös aamuisin?
Kasvojen ihohuokoset erittävät yön aikana ihon pinnalle kuona-aineita, hikeä ja talia sekä samalla kasvoilta irtoaa myös kuollutta ihosolukkoa. Jos näitä kaikkia ei puhdista kasvojen iholta aamulla, saattaa iholle muodostua epäpuhtauksia. Pelkkä vesipesu ei riitä huuhtelemaan kasvoilta yövoiteen rippeitä ja ihon pinnan epäpuhtauksia. Voit vaikka illalla puhdistaa kasvot omalle ihotyypille sopivalla NIVEA -kasvojenpuhdistustuotteella ja tasapainoittaa kasvovedellä, kun taas aamulla voit välttää vesipesun ja puhdistaa ihon NIVEA-misellivedellä tai NIVEA-puhdistusliinoilla. Tärkeintä, että löydät itsellesi sopivat tuotteet, jotka sopivat ihollesi, arkeesi ja jättävät ihosi puhtaaksi.

Tuotetiedot
Ainesosat

Aqua, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Myreth Sulfate, Acrylates Copolymer, Glycerin, Nelumbo Nucifera Flower Extract, Tocopherol, Tocopheryl Acetate, Lauryl Glucoside, Sodium Lauryl Sulfate, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, PEG-200 Hydrogenated Glyceryl Palmate, Benzophenone-4, Sodium Chloride, Polyquaternium-10, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol, Methylparaben, Ethylparaben, Sodium Sulfate, Geraniol, Benzyl Alcohol, Linalool, Triethanolamine, Parfum, CI 42090, CI 16035

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Ranska

Valmistaja

Beiersdorf Oy

Tuotekoodi

4005808668427

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita