Sisältöön
LV

LV 150ml puhdistusgeeli kasvoille

4,90 €
32,67 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Hajusteeton ja väriaineeton puhdistusgeeli poistaa kasvoilta epäpuhtaudet ja meikin hellävaraisesti. Kosteuttavat ja rauhoittavat ainesosat auttavat ihon omaa suojakerrosta palautumaan puhdistuksen jälkeen, minkä ansiosta iho tuntuu kosteutetulta ja pehmeältä. Kehitetty yhdessä Allergia- ja Astmaliiton kanssa. Valmistettu Suomessa ja tuotteelle on myönnetty Avainlippu-tunnus.

Tuotetiedot
Ainesosat

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Glyceryl Oleate, Coco-Glucoside, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Propylene Glycol, Propanediol, Acrylates/Steareth-20 Methacrylate Crosspolymer, Undecylenamidopropyl Betaine, Allantoin, Polysorbate 20, Phenoxyethanol, Methylparaben, Ethylparaben, Polyquaternium-10, Sodium Chloride, Sodium Hydroxide, Sodium Benzoate

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Suomi

Valmistaja

Berner Oy

Käyttöohjeet

Levitä puhdistusgeeli aamuisin ja/tai iltaisin kasvojen ja kaulaniholle. Huuhtele puhdistusgeeli vedellä ja viimeistele puhdistus LV Kasvovedellä.

Applicera rengöringsgel på morgonen och/eller på kvällen i ansiktet och på halsen. Skölj bort rengöringsgelen med vatten och komplettera rengöringen med LV Ansiktsvatten.

Tuotekoodi

6414504304931

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita