Sisältöön
Neutrogena

Neutrogena Refreshingly Clear Facial Wash puhdistusgeeli 200 ml

tuotteen arvosana 1/5

Siirry arvioihin1kappale
7,90 €
39,50 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Raikas päivittäiseen käyttöön soveltuva Neutrogena® Refreshingly Clear Facial Wash -puhdistusgeeli sisältää verigreippiä ja C-vitamiinia, tehden ihosta kirkkaamman ja säteilevän. Sopii epäpuhtauksille alttiille iholle. Puhdistusgeeli puhdistaa hellävaraisesti auttaen ehkäisemään epäpuhtauksia ihoa kuivattamatta.

Tuotetiedot
Muut ominaisuudet

- Virkistävän tuoksuinen puhdistusgeeli päivittäiseen käyttöön. Ennaltaehkäisee näppyjen ja mustapäiden muodostumista. Tekee ihosta puhtaan ja raikkaan tuntuisen. MicroClear(R)-teknologiaa hyödyntävä puhdistusgeeli syväpuhdistaa ihon.

Tuotekoodi

3574660569759

Arviot (1)

tuotteen arvosana 1/5

  • asiakkaan antama arvosana 1/5

    UusiluottoputsarihaussaVahvistettu osto

    Entinen luottotuote pilalla

    Ostin tämän siinä luulossa, että tuote olisi sama kuin aikaisemmin, mutta ulkoasu-uudistuksen myötä seurasi myös pettymys. Ainesosaluettelosta puuttuu aikaisemmin sieltä löytynyt salisyylihappo, jonka uskon muun muassa tehneen tuotteen itselleni aikaisemmin toimivaksi. Uudistettu tuote tuntuu jostain syystä putsaavan huonommin, mutta kuivattavan enemmän (mitä se ei aikaisemmin kohdallani tehnyt). Jopa haju on mielestäni muuttunut jonkin verran epämiellyttävään suuntaan, ehkä sitä on miedonnettu herkkänenäisempiä varten, mutta sitten menty jossain kohti pahasti mönkään$527 Saattaisi varmaankin toimia jollekin kaksoispuhdistuksen yhteydessä, siis ehkä, mutta jopa tällä rahalla löytyy parempiakin. Harmi, että taas yksi luottotuote meni uudistuksen myötä huonompaan. Ainoana plussana voi ehkä sanoa, että tuote on riittoisaa, jos nyt oikein tarkan markan tyyppi haluaa olla.