Sisältöön
Method

Method Yleispuhdistussuihke Pink Grapefruit 828ml

7,95 €
9,60 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Käyttövalmis ja tehokas yleispuhdistusaine työtasoille, kivipinnoille, laatoille, puulle ja lasille.

Rasvalla ja lialla ei ole mahdollisuuksia Powergreen®-teknologiaa hyödyntävää, ihmisten, eläinten ja luonnon ehdoilla valmistettua yleispuhdistusainetta vastaan.

Kasvi- ja mineraalipohjaisista ainesosista valmistettu biohajoava yleispuhdistusaine puhdistaa kosteutta kestävät pinnat tehokkaasti ja poistaa rasvan. Jälkeen jää vain raikas tuoksu ja puhdas kiilto.

Tuoksuna Pink Grapefruit - Tietyt tuoksut saavat askeleet erityisen keveiksi. Kuten tämä virkistävä yhdistelmä vaaleanpunaista greippiä, veriappelsiinia ja mustaherukkaa.

Ei eläinkokeita

Tuotetiedot
Väri

Pinkki

Ainesosat

<5% ionittomat pinta-aktiiviset aineet, hajusteet (hexyl cinnamal, limonene)

<5% nonjoniska tensider, parfym (hexyl cinnamal, limonene)

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Muut ominaisuudet

- Kasvi- ja mineraalipohjaiset ainesosat
- Kokonaan biohajoava
- Ei testattu eläimillä

Alkuperämaa

Belgia

Käyttöohjeet

Rasvan ja lian irrottamiseen työtasoista, laatoista, puu- ja kivipinnoista ja lasista. Suihkuta. Pyyhi siivousliinalla. Ei huuhtelutarvetta. Sopii useimmille pinnoille. Kokeile ensin huomaamattomaan kohtaan, jos epäilet sopivuutta pinnalle.

Bänkskivor, kakel, trä- och stenytor och glas. Ett effektivt rengöringsmedel för fett och smuts. Spraya. Torka med rengöringsduk. Inget behov att skölja efteråt. Passar till de flesta ytor. Vi rekommenderar att du först provar på ett ställe som inte syns.

Tuotekoodi

0817939005255