Sisältöön

S-Etukortilla –20 %: Naiset, Miehet, Koti

IsaDora

IsaDora Ripsiväri Build Up Extra Volume Vedenkestävä

tuotteen arvosana 3.8/5

Siirry arvioihin9kappaletta
19,90 €
2 211,11 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

IsaDora Build-Up Mascara Extra Volume 100% Waterproof on tuuheuttava ripsiväri, jonka nopeasti kuivuva ja erityisen joustava koostumus mahdollistaa useamman kerroksen levityksen. Vedenkestävä. Hienostuneen runsauden saat laittamalla 1-2 kerrosta. Hajusteeton, silmälääkäreiden testaama.

Tuotetiedot
Väri

BLACK

Koko

9 ml

Ainesosat

C9-13 Isoparaffin, Ozokerite, Disteardimonium Hectorite, Talc, Ethylene/va Copolymer, Propylene Carbonate, Aluminum Stearate, Panthenol, Propylparaben, peg-8, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Citric Acid, Ascorbic Acid [+/- CI77007/Ultramarines, CI77491/Iron Oxides, CI77492/Iron Oxides, CI77499/Iron Oxides, CI77742/Manganese Violet, CI77891/Titanium Dioxide].

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Sveitsi

Valmistaja

Berner Oy

Tuotekoodi

7317851229201

Arviot (9)

tuotteen arvosana 3.8/5

  • asiakkaan antama arvosana 2/5

    JenniTVahvistettu osto

    Entinen luottoripsarini

    Olen käyttänyt tätä vuodesta 2007, piti taivutukset ja oli vaikea poistaa ilman öljyistä meikinpoistoainetta. Inci uusittiin 2021. Uusi versio on massaltaan paksumpaa, paakkuntuvaa ja helppo poistaa. Suoristaa taivutukset. Uusi inci alkaa ainesosalla Isododecane. Vanha inci alkaa ainesosalla C9-13 Isoparaffin. Petyin.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    Lili 65

    Paras

    Käyttänyt vuosia, pysyy hyvin koko päivän vaikka silmän ympäristö olisi rasvainen. Ei paakkuunnu, hyvä harja.Helppo levittää. Suosittelen!

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    _mpuVahvistettu osto

    Luottotuote

    Tätä ripsiväriä olen käyttänyt vuosikausia (Build-up waterproof, väri 20 black). Välillä tulee mielenkiinnosta kokeiltua muita merkkejä, mutta aina tämä vie voiton vertailussa. Tuo pituutta ja tuuheutta. Hyvän mallisella harjalla saa erotellut ripset, ei paakkuja. Olen tottunut käyttämään luonnostaan melko suoriin ripsiini ripsentaivutinta, tämä ripsari ylläpitää kaarevuutta koko päivän. Joskus onnistun saamaan tämänkin suttaantumaan silmäkulmista, yleensä silloin on aika ostaa uusi. Toisaalta en myöskään käytä ripsiini mitään pohjustustuotteita, joilla kestävyyteen voisi vaikuttaa.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    PeruskuluttajaVahvistettu osto

    Toimiva arkiseen käyttöön

    Ainoat kriteerit valitessa oli vedenkestävyys, ei varise ja miellyttävä harja. Nämä täyttyi ja vielä kohtuu hintaan joten tyytyväinen

  • asiakkaan antama arvosana 3/5

    AinoVahvistettu osto

    Keskiverto tuote

    Olen käyttänyt tuotetta useamman vuoden ja ollut aikaisemmin tosi tyytyväinen. Nyt halusin kysyä on mahdollista että tuote on vanhentunut hyllyssä koska ostamani tuote on jo muutaman osto kerran ollut valmiiksi tosi kuivaa!! Huonosti levittyvää ja kokkareista! Harmi