Sisältöön
IsaDora

IsaDora Colourful Eyeliner

tuotteen arvosana 4.3/5

Siirry arvioihin6kappaletta
18,90 €13,23 €
Alennus vain verkossa

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

IsaDora Colorful Eyeliner on nestemäinen silmänrajaus, jolla saa tarkan ja tasaisen jäljen. Joustavalla ja tarkalla aplikaattorilla voi tehdä sekä ohuen että näyttävän, leveämmän rajauksen. Runsaspigmenttinen ja pitkäkestoinen koostumus takaa täydellisen pidon ja intensiivisen värikylläisyyden. Kuivuu nopeasti ja antaa superkiiltävän lopputuloksen. Soveltuu myös herkkäsilmäisille ja piilolinssien käyttäjille. Hajusteeton, silmälääkäreiden testaama, vegaaninen.

Tuotetiedot
Väri

BLACK

Koko

4 ml

Ainesosat

Aqua/Water, Propylene Glycol, Tromethamine, Citric Acid, Oleyl Alcohol, Magnesium Aluminum Silicate, Stearic Acid, Glyceryl Stearate, Cellulose, Hectorite, Xanthan Gum, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Methylparaben, Ethylparaben, CI77491/CI77492/CI77499/Iron Oxides.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Ruotsi

Valmistaja

Berner Oy

Tuotekoodi

7317851128108

Arviot (6)

tuotteen arvosana 4.3/5

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    MarjaPoristVahvistettu osto

    Paras

    Olen käyttänyt tätä hyvin pysyvää, mutta vesiliukoista kajalia kuukausia, on toiminut loistavasti. Nyt ostin uuden samanlaisen!

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    MeikkaajaVahvistettu osto

    Erittäin hyvä eyeliner

    Olen käyttänyt tätä eyelineriä jo vuosia, ja se on osoittautunut luottotuotteeksi. Eyeliner on helppokäyttöinen, rajaus on siisti ja kestävä. Tämä eyeliner kestää pitkään, vaikka on päivittäisessä käytössä.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    Jonski80Vahvistettu osto

    Pitkäaikainen luottotuote

    Olen käyttänyt tätä tuotetta jo ainakin 15 vuotta ja tämä kuuluukin luottotuotteisiini. Ei ole aiheuttanut minulle allergisia reaktioita, on helppo käyttää ja pysyy hyvin. Lisäksi voin mainita tuotteen pitkäkestoisuuden. Hyvä hinta-laatu-suhde.

  • asiakkaan antama arvosana 2/5

    Josefina88Vahvistettu osto

    Koostumus karisee

    Sivellin on napakka ja tekee tarkkaa jälkeä mutta aine murenee ja karisee luomilta päivän mittaan ja muuttuu viivojen kärjistä suttuiseksi.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    Magia

    Riittoisa ja erinomainen sivellin

    Erittäin riittoisa ja rikas musta väri. Pysyy hyvin, mutta on helppo saada meikkien puhdistuksessa silti pois. Aivan loistava "sivellin", jämäkkä ja taipuisa. Vuosien luottotuote.