Sisältöön
IsaDora

IsaDora Colourful Eyeliner

18,90 €

Myymäläsaatavuus

Ladataan

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

IsaDora Colorful Eyeliner on nestemäinen silmänrajaus, jolla saa tarkan ja tasaisen jäljen. Joustavalla ja tarkalla aplikaattorilla voi tehdä sekä ohuen että näyttävän, leveämmän rajauksen. Runsaspigmenttinen ja pitkäkestoinen koostumus takaa täydellisen pidon ja intensiivisen värikylläisyyden. Kuivuu nopeasti ja antaa superkiiltävän lopputuloksen. Soveltuu myös herkkäsilmäisille ja piilolinssien käyttäjille. Hajusteeton, silmälääkäreiden testaama, vegaaninen.

Tuotetiedot
Väri

BLACK

Koko

4 ml

Ainesosat

Aqua/Water, Propylene Glycol, Tromethamine, Citric Acid, Oleyl Alcohol, Magnesium Aluminum Silicate, Stearic Acid, Glyceryl Stearate, Cellulose, Hectorite, Xanthan Gum, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Methylparaben, Ethylparaben, CI77491/CI77492/CI77499/Iron Oxides.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Ruotsi

Valmistaja

Berner Oy

Tuotekoodi

7317851128108

Arviot (6)

arvosana4,3/5

 • arvosana5/5

  MarjaPoristVahvistettu osto

  arvosana5/5

  MarjaPorist
  Vahvistettu osto

  Paras

  Olen käyttänyt tätä hyvin pysyvää, mutta vesiliukoista kajalia kuukausia, on toiminut loistavasti. Nyt ostin uuden samanlaisen!

 • arvosana5/5

  MeikkaajaVahvistettu osto

  arvosana5/5

  Meikkaaja
  Vahvistettu osto

  Erittäin hyvä eyeliner

  Olen käyttänyt tätä eyelineriä jo vuosia, ja se on osoittautunut luottotuotteeksi. Eyeliner on helppokäyttöinen, rajaus on siisti ja kestävä. Tämä eyeliner kestää pitkään, vaikka on päivittäisessä käytössä.

 • arvosana5/5

  Jonski80Vahvistettu osto

  arvosana5/5

  Jonski80
  Vahvistettu osto

  Pitkäaikainen luottotuote

  Olen käyttänyt tätä tuotetta jo ainakin 15 vuotta ja tämä kuuluukin luottotuotteisiini. Ei ole aiheuttanut minulle allergisia reaktioita, on helppo käyttää ja pysyy hyvin. Lisäksi voin mainita tuotteen pitkäkestoisuuden. Hyvä hinta-laatu-suhde.

 • arvosana2/5

  Josefina88Vahvistettu osto

  arvosana2/5

  Josefina88
  Vahvistettu osto

  Koostumus karisee

  Sivellin on napakka ja tekee tarkkaa jälkeä mutta aine murenee ja karisee luomilta päivän mittaan ja muuttuu viivojen kärjistä suttuiseksi.

 • arvosana5/5

  Magia

  arvosana5/5

  Magia

  Riittoisa ja erinomainen sivellin

  Erittäin riittoisa ja rikas musta väri. Pysyy hyvin, mutta on helppo saada meikkien puhdistuksessa silti pois. Aivan loistava "sivellin", jämäkkä ja taipuisa. Vuosien luottotuote.

Ladataan