Sisältöön
Pepsodent

Pepsodent Ultra Reach Hammasharja Tehokas 1 kpl

4,20 €

Myymäläsaatavuus

Ladataan

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Pepsodent Ultra Reach -hammasharja on uuden sukupolven harja. Sen muotoilu eroaa muista hammasharjoista. Hammasharjan kaula on tavallista ohuempi ja pidempi, minkä ansiosta hampaiden harjaus helpottuu. Harjalla ulotut myös helposti ja vaivattomasti takahampaisiin, joiden puhdistaminen on muuten hankalaa. Hammasharjan eri tasoilla olevat ja eripituiset monitasoharjakset mahdollistavat tehokkaan hampaiden pesun. Hammasharjan metallirunko varmistaa hammasharjan ohuen kaulan kestävyyden. Erinomainen puhdistusteho.

Metallirunkoisen Pepsodent Ultra Reach -hammasharjan on muotoillut suunnittelutoimisto Pininfarina, joka tunnetaan italialaisten kilpa-autojen, kuten Ferrarin, muotoilutoimistona. Voit valita kolmesta harjan kovuusasteesta: erittäin pehmeä, pehmeä ja keskikova.

Pepsodent on koko perheen hammashoidon asiantuntija – ikään katsomatta. Isot suut. Pienet suut. Maitohampaat. Pysyvät hampaat. Pepsodentin laaja valikoima sisältää kaikki hyvän ja terveen suun ylläpitämiseen tarvittavat tuotteet.

Jokainen hymy on tärkeä, eikä mikään saa olla hymyn tiellä – etenkään huono suuterveys. Suun hoidossa ennaltaehkäisy on erityisen tärkeää. Siksi olemme useiden vuosien ajan keskittyneet aktiivisesti suun terveyden parantamiseen yhdessä sairaanhoitajien, opettajien ja vapaaehtoisten kanssa. Pepsodentin suunhoitoaktiviteetteihin kuuluu kouluille tarkoitettuja ohjelmia, ilmaisia hammastarkastuksia ja yhteisöavustusohjelmia, jotka tavoittavat yli viisi miljoonaa ihmistä vuosittain ympäri maailmaa.

Opetamme koululaisia huolehtimaan suun terveydestä oikein. Annamme vinkkejä parempaan hampaiden harjaukseen. Kerromme oikeanlaisesta suun hoidosta hauskalla, vakuuttavalla ja interaktiivisella tavalla. Ohjelmamme kannustavat pitkäaikaisiin harjaustottumuksiin. Tavoitteena on saavuttaa mitattavia parannuksia sekä lasten että aikuisten suun terveydessä kaikkialla maailmassa. Pepsodent on tehnyt töitä parempien harjaustottumusten levittämiseksi yli 25 vuoden ajan.

Tuotetiedot
Ainesosat

Toothbrush, no INCI

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Italia

Valmistaja

Unilever Finland Oy, HPC

Tuotekoodi

8718114582207

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita

Ladataan