Sisältöön

S-Etukortilla –20 %: Naiset, Miehet, Koti

NIVEA

NIVEA SUN 200ml After Sun Lotion -voide

tuotteen arvosana 2.5/5

Siirry arvioihin2kappaletta
8,90 €
44,50 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

NIVEA SUN After Sun Lotion -voide viilentää, virkistää ja rauhoittaa ihoa auringonoton jälkeen. Säilyttää ihon kimmoisuuden ja takaa kestävän ja kauniin rusketuksen. Kosteuttaa ihoa 48 tuntia, lisää ihon kosteustasoa ja ehkäisee ihon hilseilyä. Sisältää luomu aloe veraa ja avokadoöljyä. Aloe vera rauhoittaa ihoa ja jättää sen virkistyneeksi ja pehmeäksi. Paras apu ihon pieneen punoitukseen ovat NIVEAn after sun -tuotteet. Paksun voiteen sijasta on tärkeää, että käytät kosteuttavaa after sun -voidetta, joka levittyy helposti ja rauhoittaa ihoa. Koostumus jättää iholle silkkisen tunteen. Imeytyy nopeasti eikä tunnun tahmaiselta iholla. Ei sisällä mineraaliöljyä eikä parabeenejä. Dermatologisesti testattu.

-> Viilentää, rauhoittaa ja virkistää ihoa auringonoton jälkeen
-> Säilyttää ihon kimmoisuuden ja takaa kestävän ja kauniin rusketuksen
-> Luomu aloe veraa ja avokadoöljyä sisältävä koostumus kosteuttaa ihoa tehokkaasti palauttaen iholle sen menettämän kosteuden
-> Sisältää E-vitamiinia, joka suojaa ihoa ja korjaa UV-säteiden aiheuttamia vaurioita
-> Imeytyy nopeasti

Miksi auringolta suojautuminen on niin tärkeää?
Auringolta suojaamisesta ei voi ikinä muistuttaa liikaa. Kukapa ei haluaisi nauttia kesästä, olla auringossa ja saada ihanan päivetyksen iholle, mutta se on hyvä tehdä turvallisesti. Auringolta kannattaa suojautua, sillä ihon palaminen altistaa ihosyöville. Iholle jää muistijälki jokaisesta palamisesta ja se vaurioituu säteilystä pikkuhiljaa vuosien saatossa. UV-säteily myös vanhentaa ja kuivattaa ihoa sekä altistaa maksaläiskille. Riittävällä suojautumisella eli vaatteilla, suojakerrointuotteilla ja aurinkolaseilla pystymme viettämään aikaa auringossa turvallisin mielin.

Tuotetiedot
Ainesosat

Aqua,Glycerin,Alcohol Denat.,Dicaprylyl Ether,Glyceryl Stearate SE,Isopropyl Palmitate,Cetearyl Alcohol,Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder,Sodium Hyaluronate,Dimethicone,Carbomer,Sodium Cetearyl Sulfate,Sodium Hydroxide,Ethylhexylglycerin,Phenoxyethanol,Linalool,Citral,Parfum

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Espanja

Valmistaja

Beiersdorf Oy

Käyttöohjeet

Levitä runsaasti iholle auringonoton jälkeen. Lisää heti, kun iho tuntuu kuivalta. Kierrätä pakkaus muovina.

Applicera rikligt efter solexponering. Återvinn förpackningen som plast.

Tuotekoodi

4005808479719

Arviot (2)

tuotteen arvosana 2.5/5

  • asiakkaan antama arvosana 1/5

    SunshineVahvistettu osto

    Liian miehekäs ja vahva tuoksu

    Ostin tätä hoitamaan auringolle altistunutta ihoa. Tuoksu oli liian voimakas kuten monissa nivean tuotteissa. Haju kestää niin kauan kunnes käyt suihkussa. Levittyi ja imeytyi hyvin ja hoiti kohtuullisesti ihoa. Seuraavalla kerralla valitsen toisen tuotteen.

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    susa333Vahvistettu osto

    Hyvä tuote

    Imeytyi hyvin mutta voimakas tuoksu.