Sisältöön
NIVEA

NIVEA 400ml Rich Nourishing Body Milk -vartalovoide

5,90 €7,90 €
14,75 €/l(19,75 €/l)

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

NIVEA Rich Nourishing Body Milk -vartalovoide on suunniteltu erityisesti kuivalle ja erittäin kuivalle iholle vähentämään ihon karheutta - jo ensimmäisellä levityskerralla! Sisältää E-vitamiinia, joka kosteuttaa sekä suojaa ihoa ja sen luonnollista rakennetta ja manteliöljyä, joka hoitaa ihoa tehokkaasti ja tekee siitä sileämmän. Vartalovoide sisältää myös NIVEAn syväkosteuttavaa seerumia, jonka koostumus sitoo kosteutta syvällä ihossa tehden ihosta huomattavasti pehmeämmän. Dermatologisesti testattu.

NIVEA Rich Nourishing Body Milk -vartalovoide antaa täydellisen 5in1-hoidon iholle:
1. Syväkosteuttaa ihoa 48 tuntia
2. Suojaa ihoa kuivumiselta
3. Tekee ihosta pehmeän tuntuisen
4. Ei jätä iholle tahmaista tunnetta
5. Tekee ihosta terveen näköisen

-> Kosteuttaa ihoa tehokkaasti 48 tuntia
-> Sisältää NIVEAn syväkosteuttavaa seerumia, manteliöljyä ja E-vitamiinia
-> Ravitsee ihoa tehokkaasti 48 tunnin ajan helpottaen huomattavasti erittäin kuivan ihon karheutta

Mitä on E-vitamiini?
E -vitamiini on ravinne jota kehosi tarvitsee ylläpitääkseen immuunisysteemiäsi, solujen toimintaa ja ihon terveyttä. Se on antioksidantti, joka tarkoittaa, että se pitää ihosi kiinteänä ja nuorena taistellessaan vapaita radikaaleja eli "pahoja elementtejä", jotka saavat ihosi vanhenemaan ja joita löytyy kehostasi ja ympäristöstä, vastaan.

E-vitamiinin huikeat ihohyödyt:
1. Kosteuttaa tehokkaasti -> Suojelee solukalvoja pitäen ne terveinä ja kosteutettuina
2. Auttaa ehkäisemään ryppyjä ja uurteita -> E-vitamiini auttaa ravintoaineiden imeytymistä
3. Suojaa ihoa ultraviolettivalolta -> E -vitamiini absorboi ultraviolettivaloa luonnollisesti suojellen ihoasi auringonpolttamilta

Miksi vartalon ihoa on tärkeää hoitaa?
Iho on ensilinjassa puolustamassa elimistöämme infektioilta ja sairauksilta, joten ihosta huolehtiminen on aivan olennainen asia. Päivittäisen pesemisen lisäksi vartalon ihoa on tärkeää kosteuttaa, jotta se pysyy terveenä. Altistumme päivän mittaan monenlaisille tekijöille, jotka voivat kuluttaa ihoa ja aiheuttaa ihon halkeilua ja kuivumista. Siksi meidän on täydennettävä ihon kosteusvarastoja joka päivä, jotta iho voi suorittaa tehtävänsä. Ihon luonnollisen suojakerroksen vahvistumisen lisäksi ihon kosteudesta huolehtiminen päivittäisen hoitorutiinin avulla auttaa ehkäisemään ennenaikaista ikääntymistä ja vähentämään ikääntymisen merkkejä. Hoitamalla vartalon ihoa se pysyy kiinteänä ja nuorekkaana ja säilyttää hehkunsa vielä vuosienkin jälkeen.

Tuotetiedot
Ainesosat

Aqua,Paraffinum Liquidum,Isohexadecane,Glycerin,Isopropyl Palmitate,PEG-40 Sorbitan Perisostearate,Cera Microcristallina,Polyglyceryl-3 Diisostearate,Prunus Amygdalus Dulcis Oil,Tocopherol,Magnesium Sulfate,Sodium Citrate,Citric Acid,Tocopheryl Acetate,Potassium Sorbate,Linalool,Limonene,Benzyl Alcohol,Geraniol,Citronellol,Alpha-Isomethyl Ionone,Benzyl Benzoate,Parfum

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Espanja

Valmistaja

Beiersdorf Oy

Käyttöohjeet

Levitä emulsiota päivittäin koko vartalolle. Anna hetki imeytyä. Lisää kuiville ihoalueille.

Ta en dusch för att noga rengöra hela din kropp. Applicera en generös mängd av body lotionen på hela din kropp och massera in den. Återapplicera body lotionen på områden som är speciellt torra. Ge body lotionen tid att absorbera in i huden.

Tuotekoodi

4005808246267

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita