Sisältöön
NIVEA

NIVEA 400ml Express Hydration Body Lotion -vartalovoide

7,90 €
19,75 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

NIVEA Express Hydration Body Lotion -vartalovoide sisältää merimineraaleja ja NIVEAn syväkosteuttavaa seerumia, jonka koostumus sitoo kosteutta syvällä ihossa tehden ihosta huomattavasti pehmeämmän, kimmoisan ja raikkaan tuntuisen! Erittäin nopeasti imeytyvä koostumus ei jätä rasvaista tunnetta iholle ja mahdollistaa pukeutumisen heti levityksen jälkeen! Sisältää myös glyseriiniä, jolla on hämmästyttävä kyky imeä ja sitoa vettä ja muodostaa nestevaraston, joka korjaa ihon päällimmäisen sarveiskerroksen. Auttaa ihoa pysymään terveenä, joustavana ja raikkaana. Tarkoitettu normaalille ja kuivalle iholle. Dermatologisesti testattu.

Antaa täydellisen 5in1-hoidon iholle:
1. Syväkosteuttaa ihoa 48 tuntia
2. Suojaa ihoa kuivumiselta
3. Tekee ihosta pehmeän tuntuisen
4. Ei jätä iholle tahmaista tunnetta
5. Tekee ihosta terveen näköisen

-> Syväkosteuttaa ihon 48 tunniksi - jo heti ensimmäisellä levityskerralla
-> Sisältää NIVEAn syväkosteuttavaa seerumia ja merimineraaleja
-> Imeytyy todella nopeasti jättäen ihon sileäksi

Miksi vartalon ihoa on tärkeää hoitaa?
Iho on ensilinjassa puolustamassa elimistöämme infektioilta ja sairauksilta, joten ihosta huolehtiminen on aivan olennainen asia. Päivittäisen pesemisen lisäksi vartalon ihoa on tärkeää kosteuttaa, jotta se pysyy terveenä. Altistumme päivän mittaan monenlaisille tekijöille, jotka voivat kuluttaa ihoa ja aiheuttaa ihon halkeilua ja kuivumista. Siksi meidän on täydennettävä ihon kosteusvarastoja joka päivä, jotta iho voi suorittaa tehtävänsä. Ihon luonnollisen suojakerroksen vahvistumisen lisäksi ihon kosteudesta huolehtiminen päivittäisen hoitorutiinin avulla auttaa ehkäisemään ennenaikaista ikääntymistä ja vähentämään ikääntymisen merkkejä. Hoitamalla vartalon ihoa se pysyy kiinteänä ja nuorekkaana ja säilyttää hehkunsa vielä vuosienkin jälkeen.

Tuotetiedot
Ainesosat

Aqua,Glycerin,Isopropyl Palmitate,Alcohol Dent.,Glyceryl Stearate SE,Cetearyl Alcohol,Marls Sal,Dimethicone,Carbomer,Sodium Hydroxide,Sodium Cetearyl Sulfate,Phenoxyethanol,Linalool,Limonene Benzyl Alcohol,Citronellol,Parfum

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Espanja

Valmistaja

Beiersdorf Oy

Käyttöohjeet

Levitä emulsiota päivittäin koko vartalolle. Imeytyy todella nopeasti, voit pukeutua heti emulsion levittämisen jälkeen.

Ta en dusch för att noga rengöra hela din kropp. Applicera en generös mängd av body lotionen på hela din kropp och massera in den. Återapplicera body lotionen på områden som är speciellt torra. Ge body lotionen tid att absorbera in i huden.

Tuotekoodi

4005808246663

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita