Sisältöön
NIVEA MEN

NIVEA MEN 100ml Sensitive Face Wash -puhdistusgeeli

7,90 €
79,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

NIVEA MEN Sensitive Face Wash -puhdistusgeeli puhdistaa kasvot poistaen iholta lian ja ylimääräisen rasvan. Sopii herkälle ja helposti ärtyvälle iholle. Hellävarainen koostumus ei sisällä saippuaa, hajusteita, väriaineita tai alkoholia, jotka saattaisivat ärsyttää ihoa. Sisältää kamomillauutetta ja E-vitamiinia. Ei kuivata ihoa tai aiheuta kireyden tunnetta kasvoille. Vähentää epäpuhtauksia. Puhdistaa ja pehmentää ihokarvat ja näin parantaa parranajon tuloksia. Iho näyttää puhtaalta ja elinvoimaiselta, sekä tuntuu raikkaalta ja miellyttävältä. Käyttö: Levitä geeliä kosteille kasvoille kevyesti hieroen. Vältä silmänympärysihoa. Huuhtele haalealla vedellä. Käytä geeliä aamuin illoin ja ennen parranajoa parantaaksesi parranajon tuloksia.

Tuotetiedot
Ainesosat

Aqua,Glycerin,Sodium Laureth Sulfate,Carbomer,Panthenol,Tocopheryl Acetate,Chamomilla Recutita Flower Extract,Hamamelis Virginiana Bark/Leaf Extract,Sodium Methyl Cocoyl Taurate,PEG-7 Glyceryl Cocoate,PEG-40 Hydrogenated Castor Oil,Xanthan Gum,Maltodextrin,Caprylic/Capric Triglyceride,Sodium Hydroxide,Benzophenone-4,Pantolactone,Citric Acid,Trisodium EDTA,Phenoxyethanol,1,2-Hexanediol,Parfum

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Ranska

Valmistaja

Beiersdorf Oy

Käyttöohjeet

Vaahdota geeli käsissä, hiero kevyesti kosteille kasvoille ja huuhtele vedellä. Vältä silmänympärysaluetta. Käytä aamuin ja illoin sekä ennen parranajoa parantaaksesi parranajon tulosta. Kierrätä pakkaus muovina.

Skölj av med ljummet vatten. Undvik kontakt med ögonen. Massera produkten direkt på ditt blöta ansikte. Förbered huden genom att blötlägga den. Återvinn som plastförpackning.

Tuotekoodi

4005808224906

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita