Sisältöön
NIVEA

NIVEA 6pcs Daily Essentials Refining Clear-up Strips puhdistuslaput kasvojen T-alueelle

7,50 €
0,94 €/kpl
Haetaan myymäläsaatavuutta

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

NIVEA Daily Essentials Refining Clear-Up Strips -puhdistuslaastarit poistavat iholta ylimääräisen talin, mustapäät ja muut epäpuhtaudet. Sisältävät sitruunahappoa. Syväpuhdistavat tukkiutuneet ihohuokoset ja häivyttävät laajentuneita ihohuokosia. Vesi aktivoi laastarien sisältämät tehoaineet, jotka kiinnittyvät epäpuhtauksiin ja näin syväpuhdistavat ihon. Laastarien pehmeä materiaali on suunniteltu sopimaan kasvojen iholle ja nenän alueelle. Miellyttävä sitruunan tuoksu raikastaa ihoa. Laastarit tekevät ihosta kauniin, terveen ja raikkaan näköisen. Sisältää 6 kertakäyttöpakkausta, 4 x nenälaastaria ja 2 x 2 poski- & otsalaastaria. Käyttö: Käytä laastareita kerran viikossa osana ihonhoitorutiineja. Lue huolellisesti käyttöohjeet ja varoitukset pakkausselosteesta ennen käyttöä. 1. Kostuta hoidettava alue vedellä. 2. Kiinnitä laastari, se aktivoituu vedellä. 3. Anna laastarin kuivua 10-15 minuuttia. 4. Poista laastari varovaisesti. Vain kertakäyttöön!

Tuotetiedot
Ainesosat

Polyquaternium-37, Silica, Aqua, Glycerin, Polysilicone-13, PEG-12 Dimethicone, Titanium Dioxide, Sodium Citrate, Methylparaben, Citral, Limonene, Geraniol, Linalool, Parfum

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Japani

Valmistaja

Beiersdorf Oy

Tuotekoodi

4005808185580

Arviot (11)

arvosana3,9/5

 • arvosana5/5

  SoMa2021

  arvosana5/5

  SoMa2021

  Suosittelen

  Olen käyttänyt näitä kerran viikossa jo vuosia eikä ole sinä aikana tarvinnut käydä kosmetologilla mekaanisessa puhdistuksessa.

 • arvosana5/5

  HMV7

  arvosana5/5

  HMV7

  Ällöttävän ihana :D

  Nämä tarttuvat ainakin omiin ihomatoihini niin, että kun liuskan poistaa, siinä todella näkee poistettua "tavaraa". Ihanan tyydyttävää kaikessä ällöttävyydessään :D ei ole ärsyttänyt ihoani. Putsaan alueen jälkikäteen kasvovedellä, laitan seerumia ja kevyesti kosteusvoidetta. Ei tämä varmaan oikeasti vähennä mustapäitä, mutta on kiva lisä omaan ihonhoitorutiiniin silloin tällöin.

 • arvosana5/5

  meisterVahvistettu osto

  arvosana5/5

  meister
  Vahvistettu osto

  Saunan jälkeen

  Saunan jälkeen kostealle iholle laitettuna toimii loistavasti jos odottaa n.15min kunnes ottaa pois.

 • arvosana5/5

  sarianneliVahvistettu osto

  arvosana5/5

  sarianneli
  Vahvistettu osto

  Toimii

  Todella toimiva tuote. Minulle tulee mustapäitä nenään ja leukaan. Laitoin niihin kumpaankin lapun ja lappuun tarttui mustapäät. Lappu oli täynnä kuin pieniä piikkejä ja iho puhtaampi. Suosittelen todella!

 • arvosana5/5

  SuPoVahvistettu osto

  arvosana5/5

  SuPo
  Vahvistettu osto

  Toimii!

  Hyvä hinta-laatusuhde, helppo käyttää ja toimiva tuote.

Ladataan