Sisältöön
NIVEA

NIVEA 15ml Q10 Power Anti-Wrinkle Firming Eye Cream -silmänympärysvoide

12,50 €
833,33 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

NIVEA Q10 Power Anti-Wrinkle Firming Eye Cream -silmänympärysvoide on kehitetty tuomaan tehokkaasti ja välittömästi kosteutta herkälle silmänympärysiholle. Kiinteyttää, häivyttää tummuutta ja vähentää näkyvästi ryppyjä silmänympärysiholla! Vähentää turvotusta silmien ympärillä ja tekee katseesta nuorekkaan ja selkeästi virkeän. Sisältää kreatiiniä, joka auttaa tehostamaan ihosolujen vaihtuvuutta ja kollageenia, joka antaa iholle täyteläisen ja heleän nuorekkaan ulkonäön. Kosteuttaa pitkävaikutteisesti ja ihosta tulee sametin pehmeä. Pienen pisaran verran voidetta riittää päivittäin sekä aamuin että illoin silmänympärysiholle. Hajusteeton. Dermatologisesti testattu.

Parhaimman lopputuloksen saat, kun käytät samanaikaisesti tuotteita, joiden ainesosat tukevat ja voimistavat toistensa vaikutuksia. Jokapäiväinen ihonhoito on hyvä aloittaa aamuin illloin puhdistuksella. Kaikille ihoille sopiva NIVEA 5in1 Micellar Water Sensitive Skin -misellivesi puhdistaa hellävaraisesti, poistaa meikin tehokkaasti, rauhoittaa ihoärsytystä ja valmistaa ihon vastaanottamaan hoitotuotteet. Hoitovoiteiksi koko kasvojen iholle sopii oman ihotyypin mukaan mikä vaan NIVEA Q10 -päivä ja -yövoiteista huolehtimaan ihon kosteustasapainosta ja suojauksesta päivisin sekä palautumisesta päivän rasituksista öisin.

NIVEA Q10 patentoitu koostumus sisältää Q10:ä, joka on 100% identtinen ihon oman Q10:n kanssa. Luonnollisella fermentointiprosessilla saatu puhdas ja korkealaatuinen Q10 toimii ihon luonnollisena puolustuksena ihon ennenaikaista vanhenemista vastaan sekä suojaavana antioksidanttina. Voide pitää ihon luonnollisen heleänä ja kosteutettuna samalla taistellen tehokkaasti pieniä juonteita ja ryppyjä vastaan. Ihosi on elinvoimaisempi, suojattu ja raikas!

Mutta mikä on koentsyymi Q10:n rooli ja miksi se on niin tehokasta ihonhoidossa?
Koentsyymi Q10 (kutsutaan myös ubikinoniksi) on vitamiinin kaltainen aine. Sitä esiintyy luonnostaan jokaisessa elimistön solussa ja sillä on tärkeä merkitys niissä. Se on välttämätöntä energiantuotannon kannalta, jotta ihon perustoiminnot, kuten uudistuminen ja korjaantuminen, olisivat mahdollisia. Koska ihomme on kehon uloin kerros, se altistuu jatkuvasti erilaisille ulkoisille tekijöille, kuten auringon UV-säteiden aiheuttamalle oksidatiiviselle stressille. Lisäksi sisäiset prosessit voivat vapauttaa vapaita radikaaleja, jotka aiheuttavat lisää vahinkoa soluillemme ja nopeuttavat ikääntymisen merkkien ilmaantumista. Q10 täyttää kaksi erittäin tärkeää tehtävää samanaikaisesti: antaa energiaa ja antioksidanttina suojaa soluja.

Q10:n kuusi huikeaa ihohyötyä:
1. Antaa iholle sen luonnolliseen korjaantumiseen ja uudistumiseen tarvittavaa energiaa
2. Energisempi iho tarkoittaa säteilevämpää hipiää
3. Auttaa vähentämään auringon aiheuttamia vaurioita
4. Tukee kollageenin tuotantoa
5. Auttaa vähentämään juonteiden ja ryppyjen ilmestymistä
6. Edistää tasaista ihonsävyä

Tuotetiedot
Ainesosat

Aqua, Glycerin, Cyclomethicone, Methylpropanediol, Glyceryl Stearate, Dimethicone, Caprylic/Capric Triglyceride, Cetearyl Alcohol, Octyldodecanol, C12-15 Alkyl Benzoate, Hydrogenated Vegetable Oil, Talc, Tapioca Starch, 1,2-Hexanediol, Ubiquinone, Creatine, 1-Methylhydantoin-2-Imide, Potassium Cetyl Phosphate, Cera Microcristallina, Paraffinum Liquidum, Hydrogenated Palm Glycerides, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Carbomer, Ethylhexylglycerin, Trisodium EDTA,|Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol, Benzoic Acid, CI 77891

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Ranska

Valmistaja

Beiersdorf Oy

Käyttöohjeet

Levitä pieni määrä voidetta hellävaraisesti silmänympärysiholle. Käytä aamuin illoin.

Applicera från det inre hörnet vid ögat och fortsätt utåt. Applicera en liten mängd över hela ögonområdet. Använd alla NIVEA Q10 Power Firming-produkter för bästa resultat.

Tuotekoodi

4005808179763

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita