Sisältöön
NIVEA

NIVEA 200ml Caring Cleansing Milk -puhdistusemulsio

tuotteen arvosana 5/5

Siirry arvioihin1kappale
5,90 €4,70 €
29,50 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

NIVEA Caring Cleansing Milk -puhdistusemulsio sopii erityisesti kuivalle iholle. Puhdistaa ihon tehokkaasti ja poistaa meikin kasvoilta. Kosteuttaa ja auttaa säilyttämään ihon alkuperäisen kosteustasapainon. Sisältää manteliöljyä ja kosteuttavaa Hydraminea, joka on identtistä ihon omien kosteustekijöiden kanssa ja sitoo tehokkaasti kosteutta ihoon. Vegaaninen, mieto koostumus rauhoittaa kuivaa ihoa ja saa ihon näyttämään terveeltä ja kauniilta. Dermatologisesti testattu. Kierrätettävä pakkaus.
96 % vahvistaa: Tekee ihosta kauniin ja terveen näköisen.*

-> Puhdistaa ihon tehokkaasti ja poistaa kasvoilta meikin
-> Kosteuttaa ja säilyttää ihon luonnollisen kosteustasapainon
-> Mieto koostumus rauhoittaa ihoa
-> Sopii erityisen hyvin kuivalle iholle

Parhaimman lopputuloksen saat, kun käytät samanaikaisesti tuotteita, joiden ainesosat tukevat toistensa vaikutuksia. Jokapäiväinen ihonhoito on hyvä aloittaa aamuin illloin puhdistuksella. Kuivan ihon puhdistus on hyvä viimeistellä NIVEA Soothing Toner -kasvovedellä, jotta ihosi on vastaanottavainen hoitotuotteiden vaikuttaville aineille.

Miksi iho on hyvä puhdistaa myös aamuisin?
Kasvojen ihohuokoset erittävät yön aikana ihon pinnalle kuona-aineita, hikeä ja talia sekä samalla kasvoilta irtoaa myös kuollutta ihosolukkoa. Jos näitä kaikkia ei puhdista kasvojen iholta aamulla, saattaa iholle muodostua epäpuhtauksia. Pelkkä vesipesu ei riitä huuhtelemaan kasvoilta yövoiteen rippeitä ja ihon pinnan epäpuhtauksia. Voit vaikka illalla puhdistaa kasvot omalle ihotyypille sopivalla NIVEA -kasvojenpuhdistustuotteella ja tasapainoittaa kasvovedellä, kun taas aamulla voit välttää vesipesun ja puhdistaa ihon NIVEA-misellivedellä tai NIVEA-puhdistusliinoilla. Tärkeintä, että löydät itsellesi sopivat tuotteet, jotka sopivat ihollesi, arkeesi ja jättävät ihosi puhtaaksi.

*Itsearviointitutkimus, 28 koehenkilöä, 1 viikon käyttötutkimus.

Tuotetiedot
Ainesosat

Aqua, Isopropyl Palmitate, Paraffinum Liquidum, Glycerin, Butyrospermum Parkii Butter, Cetyl Alcohol, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Oleic Acid, Glyceryl Stearate, Palmitic Acid, Stearic Acid, Arachidic Acid, Myristic Acid, Carbomer, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol, Methylparaben, Geraniol, Benzyl Alcohol, Linalool, Alpha-Isomethyl Ionone, Limonene, Citronellol, Parfum

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Saksa

Valmistaja

Beiersdorf Oy

Tuotekoodi

4005808194087

Arviot (1)

tuotteen arvosana 5/5

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    KirsiVahvistettu osto

    Hyvä tuote

    Puhdistaa todella hyvin kasvot ja silmämeikin. Pieni määrä jo riittää. Iho jää pehmeän tuntuiseksi. Tykkään tuoksusta.