Sisältöön
NIVEA

NIVEA MEN 250ml Sensitive Shower Gel -suihkugeeli

3,20 €
12,80 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

NIVEA MEN Sensitive Shower Gel -suihkugeeli on kehitetty miehille, joilla on herkkä iho. Geeli puhdistaa ihon hellävaraisesti. Hoitava koostumus auttaa suojaamaan ihoa. Pehmeä vaahto sisältää bambu-uutetta, joka raikastaa ja hoitaa ihoa. Sopii sekä vartalolle että hiuksille. Raikas, miehekäs tuoksu. Nauti raikkaudesta, joka kestää. Olo on virkistynyt ja raikas! Ihoystävällinen koostumus, pH-arvo tasapainotettu. Koe virkistävä suihkukokemus! Dermatologisesti testattu. Suihkugeelissä on 99% biohajoava koostumus* ja 97% pullosta tehty kierrätetystä materiaalista**.
*OECD:n tai muiden vastaavien menetelmien mukaisesti
**Pois lukien etiketti & korkki

-> Hoitava koostumus puhdistaa ihon hellävaraisesti
-> Pehmeä vaahto sisältää bambu-uutetta, joka raikastaa ja hoitaa ihoaa.
-> Sopii erityisesti herkälle iholle

NIVEA MEN Sensitive -tuotesarja sisältää 0 % alkoholia*
NIVEAn herkälle iholle suunnitellun tuotesarjan tuotteet sisältävät 0 % alkoholia* ihon ärsytyksen minimoimiseksi. Niissä on herkälle iholle hellävaraisia ainesosia, kuten E-vitamiinia, luonnollista kamomillauutetta ja taikapähkinää, jotka lievittävät ihoärsytystä ja vahvistavat ihon luonnollista suojakerrosta. * ei etyylialkoholia.

Tuotetiedot
Ainesosat

Aqua,Sodium Myreth Sulfate,Cocamidopropyl Betaine,Sodium Laureth Sulfate,Glycol Distearate,Decyl Glucoside,Glycerin,Bambusa Vulgaris Shoot Extract,Sodium Chloride,Citric Acid,Laureth-4,Tocopherol,Propylene Glycol,Butylene Glycol,Sodium Benzoate,Parfum

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Saksa

Valmistaja

Beiersdorf Oy

Käyttöohjeet

Levitä tuote ihollesi suihkussa kevyesti hieroen. Huuhtele huolellisesti runsaalla vedellä. Kierrätä pakkaus muovina.

Applicera duschgelen på din våta kropp, ansikte och hår genom att massera in den i huden. Skölj av duschkrämen. Återvinn som plastförpackning.

Tuotekoodi

4005808235353

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita