Sisältöön
Rexona

Rexona Biorythm Antiperspirantti Deodorantti Roll-on 48 h suoja 50 ml

2,90 €
58,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Rexona-antiperspirantit on suunniteltu antamaan erittäin pitkäkestoista ja tehokasta suojaa. Patentoitu MotionSense™-teknologia pitää kosteuden kurissa. Mitä enemmän liikut, sitä paremmin se suojaa. Saat 48 tunnin suojan hajua ja kosteutta vastaan. Nopeasykkeinen elämä vaatii antiperspirantin joka pitää sinut viileämpänä, pidempään.

Pidä siis itsesi liikkeessä. Rexona Deodorantti Biorythm roll-on -antiperspirantti antaa sinulle vapauden elää täysillä. Se saa tuntemaan olosi kuivaksi ja turvalliseksi koko päivän. Antiperspirantissa on klassinen, raikkaan pehmeä tuoksu, jossa on mukana kukkaisia vivahteita.

Olemme kaikki erilaisia ja hikoilemme eri tavalla. Runsas hikoilu voi tuntua päivittäiseltä kamppailulta, mutta se ei ole ongelma Rexona Deodorantti Biorythm -antiperspirantille. Se on naisten antiperspirantti, joka suojaa sinua tehokkaasti hikoilulta. Joten riippumatta siitä mitä teet elämässäsi – kiipeät vuorille, juokset bussille, pidät esityksen kollegoille tai menet treffeille – voit luottaa siihen, että sinulla on paras suoja kosteutta ja pahaa hajua vastaan. Rexona Biorythm roll-on -antiperspirantti saa sinut tuntemaan olosi suihkunraikkaalta koko päivän.

Levitä antiperspirantti tasaisesti kainaloiden iholle peittäväksi suojaksi. Ja se on siinä! Rexona suojaa sinua hikoilulta, pahoilta hajuilta ja epämiellyttäviltä tuoksuilta jopa 48 tunnin ajan.

Meidän tärkein tehtävämme on tietää kaikki hikoilusta. Se, mitä opimme ja tiedämme, johtaa jatkuvasti uusiin tuoteinnovaatioihin. Mitä tahansa päivässäsi tapahtuukaan, sinä olet siihen valmis! Kävelymatka töihin sekä juhlat illemmalla. Asun valitseminen, joka sopii molempiin, on vaikeaa. Mutta antiperspirantin valitseminen ei ole – Rexona naisten antiperspirantit.

Tuotetiedot
Ainesosat

Aqua, Aluminum Chlorohydrate, Helianthus Annuus, Steareth-2, Parfum, Steareth-20, Potassium Lactate, Citric Acid, Alpha-Isomethyl Ionone, Citronellol, Hydroxycitronellal.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Yhdistynyt kuningaskunta

Valmistaja

Unilever Finland Oy, HPC

Tuotekoodi

0000050097128