Sisältöön
Nutrilett

Nutrilett Vegan Vegetable Soup VLCD vegaaninen kasviskeitto, vähälaktoosinen, erittäin niukkaenergiainen ruokavalionkorvike painonhallintaan 15x33g

tuotteen arvosana 4/5

Siirry arvioihin1kappale
18,90 €
38,18 €/kg

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Nutrilett Vegetable soup on painonhallintaan tarkoitettu erittäin niukkaenergiainen ruokavalionkorvike. Vegaanisessa kasviskeitossa maistuvat mm. sipuli, selleri, porkkana ja valkosipuli. Yksi annos valmista keittoa sisältää 2,7 g lisättyä kuitua. Nutrilett-ruokavalionkorvikkeet tarjoavat nopean ja tehokkaan tavan pudottaa painoa. Tuotteet sisältävät kaikki elimistön tarvitsemat ravintoaineet, kuten vitamiinit, kivennäisaineet, proteiinin ja välttämättömät rasvahapot. Very Low Calorie Diet (VLCD) perustuu erittäin niukkaenergiaiseen ruokavalioon, jossa päivän kaikki ateriat korvataan VLCD-tuotteilla. Tällöin päivittäinen energiansaanti jää alle 800 kcal:n. Pakkauksessa on 15 annospussia.

Tuotetiedot
Muut ominaisuudet

- Nutrilett VCLD-tuotteet ovat painonpudotukseen tarkoitettuja erittäin niukkaenergiaisia valmisteita,joilla voi korvata kaikki tai osan päivän aterioista. Nutrilett VLCD-tuotteet sisältävät kaikki kehon tarvitsemat ravintoaineet,kuten proteiinit, hiilihydraatit, vitamiinit, kivennäisaineet ja välttämättömätrasvahapot.

Tuotekoodi

7070866005467

Arviot (1)

tuotteen arvosana 4/5

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    Aulikki57Vahvistettu osto

    Hyvän makuinen keitto laihduttajalle

    Tavoitteenani oli nopeahko parin kilon painonpudotus, jotta kesävaatteet eivät kiristä. Nutrilett vihanneskeitto on yllättävän maukas laihdutuskeitto ja se onkin suosikkini sarjan tuotteista. Myös tuloksia syntyy.