Sisältöön
Gillette

Gillette Venus Comfortglide Breeze 4kpl terä

tuotteen arvosana 4/5

Siirry arvioihin4kappaletta
18,90 €
4,73 €/kpl

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Venuksen terät on suunniteltu naisen vartalolle. Naisten Venus Comfortglide Breeze -höylän 3 terää antaa sujuvan ja ihonmyötäisen ajon. Vaihtoterissä on geelityynyt, joista vapautuva vartalovoi antaa raikkaan tuoksun ja tekee ajosta sujuvan ja miellyttävän. Kääntyvä pää mukautuu vartalon muotoihin. Kaikki Venus-terät sopivat kaikkiin Venus-höyliin (poikkeuksena Simply Venus ja häpyalueelle tarkoitettu Venus-höylä).

Tuotetiedot
Ainesosat

Lubrastrip: PEG-115M; PEG-7M; PEG-100; Persea Gratissima (Avocado) Oil; Methyl Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate; Silica; Citric Acid; Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil; BHT, Gel Bar: Sodium Stearate; Propylene Glycol; Glycerin; Aqua; Sorbitol; Sodium Laureth Sulfate; Sodium Myristate; Lauric Acid; Hydrogenated Vegetable Oil; Persea Gratissima Oil; Olea Europaea Fruit Oil; PEG-45M; PEG-90M; Garcinia Indica Seed Butter; Parfum; PEG-7M; Stearic Acid; Sodium Chloride; Vitis Vinifera Seed Oil; Polyquaternium-10; Linalool; Silica; Hexyl Cinnamal; Tetrasodium Etidronate; Tetrasodium EDTA; Citronellol; Limonene; Benzyl Salicylate; Amyl Cinnamal; Alpha-Isomethyl Ionone; BHT; Sodium Acetate; Isopropyl Alcohol; CI 60730; CI 17200

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Puola

Valmistaja

Procter & Gamble Finland Oy

Tuotekoodi

7702018886364

Arviot (4)

tuotteen arvosana 4/5

  • asiakkaan antama arvosana 3/5

    SheiveriVahvistettu osto

    Geelityynyt hyvä idea mutta eivät kestäneet

    Terässä on valmiina sekä ylä- että alareunassa geelityynyt, joista tulee sheivaamisen yhteydessä veden kanssa valmis sheivausgeeli eikä mitään ainetta tarvitse levittää erikseen. Tämä oli alussa hyvä ominaisuus, mutta geelityynyt irtosivat terästä parin viikon päästä turvottuaan ensin outoon muotoon. Saattoi johtua sheiverin säilytyksestä suihkun läheisyydessä.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    NinniVahvistettu osto

    Parhain höyläysterä

    Ylivoimaisesti parhain höyläysterä! Ihosta tullee silkkisen pehmiä :)

  • asiakkaan antama arvosana 3/5

    EellaaVahvistettu osto

    Helppo

    Hyvä tuote joka toimii ilman vaahtoa. Ei tee haavoja yhtään ja on pehmeä. Ainut miinus niin kun kuluu niin nuo hoitoainetyynyt lähtevät tönkkönä irti kaikki loput..

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    Riikka123459Vahvistettu osto

    Ihanat geelityynyt

    Todella upeat geelityynyt. Ei jätä haavoja ja voi ajaa ilman saippuaakin. Jättää ihon pehmeäksi ja todella sileäksi. Suosittelen vahvasti!