Sisältöön
Pepsodent

Pepsodent Junior Hammastahna Lapsille 75 ml

2,80 €2,24 €
37,33 €/l

Myymäläsaatavuus

Ladataan

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Pepsodent Junior -hammastahna 75 ML on fluorihammastahna, joka on kehitetty lapsen pysyvien hampaiden tehokkaaseen ja turvalliseen puhdistamiseen. Se on suunnattu 7-13-vuotiaille lapsille. Pepsodent Junior sisältää saman määrän fluoria kuin aikuisille suositellaan, 1450 ppm. Hammastahnassa on raikas miedon mintun maku. Jännät Pokémon-teemalla varustetut pakkaukset tekevät hampaiden harjaamisesta hauskaa.

Jokainen hymy on tärkeä. Pepsodent on hammashoidon asiantuntija, jonka valikoimasta löydät tuotteet koko perheelle. Pepsodentillä on pitkä kokemus hampaiden terveyden edistämisestä ja se on vuosien aikana kerännyt runsaasti tietoa, joka auttaa parantamaan suun terveyttä kaikissa elämänvaiheissa. Haluamme että sinun suusi voi hyvin ja että voit tehdä varmoja suun terveyttä edistäviä valintoja sekä itsellesi että perheellesi. Siksi tarjoamme erinomaisen kestävän suojan hampaillesi vastuullisesti. Pyrimme levittämään oikeita käytäntöjä parhaaseen hampaiden hoitoon, sillä ennaltaehkäisy on avain terveeseen ja iloiseen suuhun.

Koska meille jokainen hymy on tärkeä, mikään saa olla hymyn tiellä – etenkään huono suuterveys. Siksi olemme useiden vuosien ajan keskittyneet aktiivisesti suun terveyden parantamiseen yhdessä sairaanhoitajien, opettajien ja vapaaehtoisten kanssa. Pepsodentin suunhoitoaktiviteetteihin kuuluu kouluille tarkoitettuja ohjelmia, ilmaisia hammastarkastuksia ja yhteisöavustusohjelmia, jotka tavoittavat yli viisi miljoonaa ihmistä vuosittain ympäri maailmaa.

Opetamme koululaisia huolehtimaan suun terveydestä oikein. Annamme vinkkejä hyvään hampaiden harjaukseen. Kerromme oikeanlaisesta suun hoidosta hauskalla, vakuuttavalla ja interaktiivisella tavalla. Ohjelmamme pyrkivät kannustamaan pitkäaikaisiin harjaustottumuksiin. Tavoitteena on saavuttaa mitattavia parannuksia sekä lasten että aikuisten suun terveydessä kaikkialla maailmassa. Pepsodent on tehnyt töitä parempien harjaustottumusten levittämiseksi yli 25 vuoden ajan.

Tuotetiedot
Ainesosat

Sorbitol, Aqua, Hydrated Silica, PEG-32, Sodium Lauryl Sulfate, Aroma, Cellulose Gum, Sodium Fluoride, Sodium Saccharin, PEG-40, Hydrogenated Castor Oil, Phenoxyethanol, Glycerin, Cl 42090, Cl 74160.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Italia

Valmistaja

Unilever Finland Oy, HPC

Tuotekoodi

8717163097007

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita

Ladataan