Sisältöön
Lysi

Lysi Omega-3 Forte kalaöljykapseli 80 kaps 109g ravintolisä

15,20 €
0,19 €/kpl

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Lysi Omega-3 Forte on vahva kalaöljytiivistekapseli. Se sisältää vain Omega-3 rasvahappoja, ei lisättyjä vitamiineja. Omega-3 rasvahapot edistävät sydämen normaalia toimintaa sekä tukevat aivojen toimintaa ja näkökykyä. Yksi kapseli sisältää 620 mg omega-3-rasvahappoja.

Tuotetiedot
Ainesosat

Kalaöljytiiviste (etyyliestereinä), liivate, kosteudensäilyttäjä (glyseroli), hapettumisenestoaine (tokoferoliuute).

Fiskoljekoncentrat som etylestrar), gelatin, fuktighetsbevarande medel (glycerol), antioxidationsmedel (tokoferextrakt).

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Islanti

Valmistaja

Oriola Finland Oy

Käyttöohjeet

Päiväannos 1-2 kapselia. Ravintolisä. Ohjeen mukaista annostusta ei tule ylittää. Ei lasten ulottuville. Terveet elämäntavat ovat tärkeitä. Ravintolisiä ei tule käyttää tasapainoisen ja monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Ei suositella henkilöille, joilla veren hyytyminen on heikentynyt. Valmiste ei sisällä kalaproteiinia, mutta herkimmät kala-allergikot voivat saada oireita.

Daglig dos: 1-2 kapslar. Kosttillskott. Rekommenderad dos bör inte överskridas. Förvaras oåtkomligt för barn. Sunda levnadsvanor är viktiga. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en välbalanserad och varierad kost. Rekommenderas inte till personer med nedsatt koagulationsförmåga. Mycket känsliga fiskallergiker kan få symptom trots att produkten inte innehåller fiskprotein.

Säilytys

Huoneenlämmössä.

I rumstemperatur.

Tuotekoodi

5690548650505