Sisältöön
Pepsodent

Pepsodent Super Fluor Hammastahna Miedon makuinen 125 ml

2,30 €
18,40 €/l

Myymäläsaatavuus

Ladataan

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Pepsodent Super Fluor on raikas ja miedonmakuinen koko perheen perushammastahna. Pepsodent Super Fluor -hammastahna vähentää happohyökkäyksen hampaiden kiillettä liuottavaa vaikutusta ja ehkäisee kariesta. Pepsodent Super Fluor raikastaa suun samalla kun hampaat puhdistuvat perusteellisesti: tuloksena on raikas hengitys koko perheelle ja vähemmän reikiä hampaissa.

Pepsodent Super Fluor vahvistaa hampaidesi kiillettä ja sisältää suositellun määrän fluoria, 1450 ppm. Fluori voi korjata pinnallisia hammasvaurioita ja estää uusien syntymistä. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi, annostele kaksi grammaa hammastahnaa (n. 2 cm pituinen nokare) harjalle. Älä huuhtele suuta pesun jälkeen.

Jokainen hymy on tärkeä. Pepsodent on hammashoidon asiantuntija, jonka valikoimasta löydät tuotteet koko perheelle. Pepsodentillä on pitkä kokemus hampaiden terveyden edistämisestä ja se on vuosien aikana kerännyt runsaasti tietoa suun terveydestä, mikä auttaa parantamaan suun terveyttä kaikissa elämänvaiheissa. Haluamme että sinun suusi voi hyvin ja että voit tehdä varmoja suun terveyttä edistäviä valintoja sekä itsellesi että perheellesi. Siksi tarjoamme erinomaisen kestävän suojan hampaillesi vastuullisesti. Pyrimme levittämään oikeita käytäntöjä parhaaseen hampaiden hoitoon, sillä ennaltaehkäisy on avain terveeseen ja iloiseen suuhun.

Koska meille jokainen hymy on tärkeä, mikään saa olla hymyn tiellä. Siksi olemme useiden vuosien ajan keskittyneet aktiivisesti suun terveyden parantamiseen yhdessä sairaanhoitajien, opettajien ja vapaaehtoisten kanssa. Pepsodentin suunhoitoaktiviteetteihin kuuluu kouluille tarkoitettuja ohjelmia, ilmaisia hammastarkastuksia ja yhteisöavustusohjelmia, jotka tavoittavat yli viisi miljoonaa ihmistä vuosittain ympäri maailmaa.

Opetamme koululaisia huolehtimaan suun terveydestä oikein. Annamme vinkkejä hyvään hampaiden harjaukseen. Kerromme oikeanlaisesta suun hoidosta hauskalla, vakuuttavalla ja interaktiivisella tavalla. Ohjelmamme kannustavat pitkäaikaisiin harjaustottumuksiin. Tavoitteena on saavuttaa mitattavia parannuksia sekä lasten että aikuisten suun terveydessä kaikkialla maailmassa. Pepsodent on tehnyt töitä parempien harjaustottumusten levittämiseksi yli 25 vuoden ajan.

Tuotetiedot
Ainesosat

Aqua, Calcium Carbonate, Hydrogenated Starch Hydrolysate, Hydrated Silica, Sodium Lauryl Sulfate, Sodium Monoflourophosphate, Aroma, Potassium Citrate, Cellulose Gum, Benzyl Alcohol, Trisodium Phosphate, Sodium Saccharin, Limonene.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Ranska

Valmistaja

Unilever Finland Oy, Home and Personal Care

Käyttöohjeet

Sisältää Natriumfluoridia (1450ppmF). Kuusivuotiaat ja sitä nuoremmat lapset: Käytä hampaiden harjauksessa herneen kokoinen määrä hammastahnaa ja valvo harjausta, jotta lapsi nielisi tahnaa mahdollisimman vähän. Muita fluorituotteita käytettäessä tulee ottaa yhteyttää hammaslääkäriin tai lääkäriin.

Innehåller Natriumfluorid (1450 ppm F). Barn upp till sex år: Använd en mängd stor som ärta och övervaka borstningen för att minimera nedsväljning. Rådfråga tandläkare eller läkare vid användning av fluortillskott.

Säilytys

Huonelämpötila.

Rumstemperatur.

Tuotekoodi

7311570641047

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita

Ladataan