Sisältöön

S-Etukortilla –20 %: Naiset, Miehet, Koti

Urisan

Urisan Karpalo karpalo-inuliinitabletti 60 tabl

15,80 €
0,26 €/kpl

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Urisan tabletit sisältävät patentoitua Cran-Max- karpalotiivistettä sekä ravintoaineiden imeytymistä edistävää inuliinikuitua. Karpalotiivisteen valmistuksessa on hyödynnetty koko marja. Tiivisteessä karpalon (Vaccinium macrocarpon) tehoaineet ovat 34 kertaa tiiviimmässä muodossa kuin tuoreissa karpaloissa ja sen aktiivisuus on kolme kertaa vahvempi kuin karpalomehulla. Cran-Max-karpalotiiviste on valmistettu Bio-Shield teknologialla, joka suojelee karpalon vaikuttavia aineita tuhoutumiselta ruoansulatuskanavassa, jolloin ne pääsevät kulkeutumaan vaikutusalueelleen. Sikurijuuresta (Cichorium intybus) kuumavesiuuttamalla valmistettu inuliini on luonnon keino varastoida energiaa lähes kalorittomaan muotoon, jonka vain suoliston hyötybakteerit kykenevät käyttämään. Annostus: 2 tablettia päivässä. Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia. Laktoositon, hiivaton, makeuttamaton, gluteeniton. Valmistettu Suomessa.

Tuotetiedot
Ainesosat

Inuliini, Cran-Max -karpalotiiviste (ei-eu), Paakkuuntumisenestoaineet mikrokiteinen selluloosa, silloitettu natriumkarboksimetyyliselluloosa ja piidioksidi, Pintakäsittelyaine rasvahappojen magnesiumsuolat

Inulin, Cran-Max -tranbärskoncentrat (ej-eu), Klumpförebyggande medel mikrokristallinisk cellulosa, tvärbunden natriumkarboximetylcellulosa och kiseldioxid, Ytbehandlingsmedel magnesiumsalter av fettsyror

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Ravintosisältö/​Näringsinnehåll
Ravintoarvoilmoitus/Näringsdeklaration100 g:sta /från g
Muut ominaisuudet

- Sisältää patentoitua Cran-Max-karpalotiivistettä, jossa karpalon tehoaineet ovat 34 kertaa tiiviimmässä muodossa kuin tuoreissa karpaloissa ja sen aktiivisuus on kolme kertaa vahvempi kuin karpalomehulla.

Alkuperämaa

Yhdysvallat

Valmistaja

Hankintatukku Oy

Käyttöohjeet

Annostus: 2 tablettia päivässä. Tabletit niellään nesteen kera. Tarvittaessa tabletit voidaan puolittaa, pureskella pienemmäksi tai jauhaa ja sekoittaa ruokaan. Annostusta ei saa ylittää.

Dosering: 2 tabletter per dag. Tabletterna sväljes med vätska. Vid behov kan tabletterna tudelas, tuggas eller malas och blandas i födan. Doseringen får ej överskridas.

Säilytys

Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

Tuotekoodi

6428300003103

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita