Sisältöön
Corega

Corega Neutral Taste hammasproteesin kiinnitysvoide, mauton 40 g

6,50 €
162,50 €/kg

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Corega Neutral Taste -kiinnitysvoide pitää hammasproteesin paikallaan jopa 12 tunnin ajan. Ei sisällä keinotekoisia aromeja eikä väriaineita.

Jos proteesisi lonksuu tai ruoantähteitä pääsee ikenien ja proteesin väliin, Corega Neutral Taste auttaa. Tiiviin kiinnityksen ansiosta ruoanmurusia ei pääse proteesin alle. Ei vaikuta ruoan makuun eikä sisällä keinotekoisia väriaineita. Voi parantaa hammasproteesin istuvuutta ja mukavuutta ja suojaa ikeniä ärsytykseltä koko päivän ajan.

Corega Neutral Taste - kiinnitysvoide sisältää kahta kiinnittyvää polymeeriä, jotka imevät itseensä sylkeä ja laajentuvat. Laajentuessaan ne kiinnittyvät toisiinsa ja muodostavat mukavan ja joustavan kerroksen hammasproteesin ja ienten väliin.Tutustu myös muihin hammasproteesin hoitotuotteisiimme, kuten hammasproteesin puhdistustabletteihin. CE1639 -merkitty lääkinnällinen laite. Lue käyttöohjeet.

Tuotetiedot
Ainesosat

Poly (metyylivinyylieetteri/maleiinihappo) natrium-kalsium, vaseliini, selluloosakumi, Paraffinum liquidum.

Poly (metylvinyleter / maleinsyra) Natrium-kalcium, vaselin, cellulosagummi, Paraffinum liquidum.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Irlanti

Valmistaja

Haleon Finland Oy

Käyttöohjeet

Puhdista ja kuivaa proteesi. Laita voidetta pieniä määriä eri kohtiin proteesia, ei liian lähelle proteesin reunoja. Paina proteesi paikoilleen, pidä lujasti kiinni ja pure proteeseja yhteen muutaman sekunnin ajan. Lisää voidetta tarvittaessa. Pois ottaminen: Huuhtele suu vedellä. Irrota proteesi hitaasti edestakaisella liikkeellä. Poista proteesista kiinnitysvoiteen jäämät lämpimällä vedellä ja pehmeällä harjalla ja puhdista proteesi normaaliin tapaan.

Corega Neutral Taste fungerar snabbt efter den applicerats och är lätt att dosera.

Säilytys

Säilytä kuivassa paikassa.

Förvara torrt.

Tuotekoodi

5000198136401

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita